Je lepší voľný priestor pod umývadlom alebo poličky?

Prerábame starú kúpeľku a budeme mať murované umývadlo dnuka, no pod nim sa mám rozhodnúť, či chcem poličky na uteráky a pod., alebo len nechať voľný priestor, napr. na kôš pre prádlo. Čo by ste mi poradili? Ako ste si to Vy dali? Ako sa to teraz robí? Načo by som tie poličky ešte využila, okrem tých uterákov?
Odpovedať
Profilova fotka
ulozneho priestoru nie je nikdy dost, ale ak mate naozaj velky dom, ze ho nepotrebujes, tak si mozes dovolit nechat volny priestor, ktory celu kupelnu prevzdusni. ak vsak mate byt a tam je podla mna ulozneho priestoru stale malo, tak by som jednoznacne brala ulozny. koniec-koncov, ak nie si vyslovene minimalisticky rozmyslajuca, takmer kazda zena "potrebuje" v kupelni nejaky dalsi odkladaci priestor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám v skrinkách pod umývadlom čistiace prostriedky, aviváže, nátačky,... Mám ich ale zatvorené. Do otvorených políc môžeš poukladať rôznu kozmetiku v pekných košíkoch... Proste všetko čo nemusí byť priamo vystavené ;-)
Odpovedať
uteraky kt. prave nepouzivas,ti budu tuchnut v kupelni. ak nemas kam dat kos na pradlo daj pod umyvadlo, to je rozumne riesenie. alebo tam daj skrinku na dogerku.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dala určite skrinky, úložný priestor sa zíde vždy. Ja by som najradšej všetko poschovávala, nepáči sa mi keď je veľa vecí vyložených, len na to sadá prach....
Odpovedať
Ulozny priestor, ulozny priestor, ulozny priestor!! Neviem, preco si vsetci ludia myslia, ze kefy, hrebene, malovatka, laky na vlasy, ruze, sminky, laky na nechty, pilniky, vatove taponiky, vlozky, gumicky, sponky, kremy a ine tuby, cistiace prostriedky, spongie, sampony a pod................su dekoracne prvky, ktore patri na policky??? =-) :-. =-) To co je za hlupost? Este tak pekny parfem ...ale ostatne hygienicke veci predsa nemusia byt svetu na ociach. Zubna kefka, zubna pasta a nejake pekne mydlo su samozrejme priamo na umyvadle....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ak mas kde inde dat kos na pradlo, tak urcite pod umyvadlo skrinku alebo aspon policky s peknymi kosikmi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?