Inštalácia sprchovej vaničky Kaldewei

Mate niekto skusenost s instalovanim sprchovej vanicky Kaldewei? Napriklad vanicky serie Conoflat alebo Duschplan, ktore sa osadzaju do toho ich nosneho ramu (ESR II) pripadne na podlozku z polystyrenu. V navode to vizera ako celkom veda, ako vam to slo v reale? Pripadne, co vam na nu povedali prerabaci kupelne? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Instaloval som dve no nepouzili sme ten nosny ram len sme ju nalepili.
Odpovedať
@madein1974 K comu ste ju nalepili? Nejaka podstielka z poteru? Alebo len pookraji na nejaky sokel? Co sifon? No neviem, vanicka o ktorej uvazujem ma okraje zakrutene do "C" (ako vana), tak nevime ako by to po krajoch vizeralo. Ale mozno ste lepili daco taketo: http://bathroomsavers.co.uk/uploaded/... so sifonom ktory je bokom.
Odpovedať
Profilova fotka
@alpha nie lepil som duschplan xxl na drevo normalne lepidlom. Sifom som dopojil odspodu.
Odpovedať
@madein1974 aha cize vlastnorucne zhotoveny podstavec z volne dostupneho materialu. Nepruzi to? Predpokladam ze sa to este zospodu vypodlozilo nejakym EPSkom na stred(?) Tesnenie co sa dava dookola proti vode/zvuku typujem, ze boli nejake cenovo dostupnejsie a nie tie ich super drahe: http://www.kaldewei.de/fileadmin/data... http://www.kupelnasnov.sk/kaldewei-68...
Odpovedať
Profilova fotka
@alpha nie podstavec. Drevenna podlaha ktora bola nasrobovana na krokvy. Riadne sme to usrobovali a vanicku na to nalepili. Potom k nej dorazili dlazbu a zasilikonovali. Bolo to v Uk.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?