Inšpirácie na zaujímavé vešiaky na uteráky

Profilova fotka
Ahojte strechaci. Chcela by som Vas poprosit o inspiracie na zaujimave vesiaky na uteraky. Ako ste to poriesili Vy? Potrebujem zavesit 4 osusky, rebriky su sice pekne, ale mne to pride malo vzdusne na susenie osusiek. Moja predstava je, ze to nebude polozene na zemi, ani vysiet zo stropu. Skuste podavat Vase inspiracie. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
riesenie za 7 euro lista 60cm (maju aj ine velkosti) - 5 euro https://www.ikea.com/sk/sk/p/rimforsa... haciky 5ks 2e https://www.ikea.com/sk/sk/p/rimforsa... pripadne maju aj magneticke stipce.
Odpovedať
Profilova fotka
@mgx - to na tych ikea linkoch sa ako da vyuzit pre uteraky, osusky ?
Odpovedať
@kape ja mam 75 cm siroky rebrikovy radiator a uplna pohoda na osusky, mne stacia sice 2, ale maju aj vyssie
Odpovedať
@kape nejaky sklop/vyklop napr na radiator. https://pin.it/5MJ3zGF Ked sa dosusi tak sa sklopi a nezavadzia
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Pomaly už aj dizajn zubných kefiek budeme riešiť.... 😮 Ako dáš si do Guglu vešiak na uteráky a môžeš vyberať celý deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 nie gugl nepoznam. asi ma to budes musiet naucit. praveze hladam nieco co som v obchodoch nevygooglila. mala som na mysli nieco zaujimave, napadite a nie bezne, co maju v kazdom obchode. mozno sa tu najde niekto, kto si nieco zaujimave zmajstroval aj sam.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 - presne takyto som uz kedysi obzerala. tento je na tri vsak, ja potrebujem na 4 kusy, mozno aj dva po dva, hladam vsak nieco menej tradicne.
Odpovedať
Profilova fotka
@kape zadaj do google tower rail ideas a mas toho milion to co som poslal ja je na zavesenie uteraka, nie na susenie. na susenie je lepsie mozno toto https://www.ikea.com/sk/sk/p/brogrund... https://www.google.com/search?sxsrf=A...
Odpovedať
Profilova fotka
Nuz, aby preschla, hlavne v medziobdobi ked sa nekuri, nech je rozlozena na nejakej rurke. Tiez budem este len hladat, no budu to siroke rurky umiestnena pri vchode sprchy. Mozno na stene, mozno na skle sprchy.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 - to u mna nehrozí, v kúpelni je rebríkový radiátor so el.špirálou (stačí aj 300W). Dá sa zapnúť manuálne, alebo nastaviť teplota kedy sa zapína. Ja ju mám pripojenú ako odporovú záťaž na invertor FVE a keď je baterka plne nabitá, tak šlape obvykle jar-jeseň od 12.00 až kým slnko nezapadne. Cez zimu šlape podlahové kúrenie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenkito10 na mojom rebrikovom doschnu osusky do pol hodiny, ked je treba susit, nastavi sa casovy spinac na radiatore a viac sa nestaram. Ked doschnu kurenie sa vypne a ostanu tam visiet do druheho dna.
Odpovedať
@mgx ale ona potrebuje 4 uteraky. Este pohladaj 😂
Odpovedať
Profilova fotka
@bigjamajko - vies, milujem tychto ludi daj mi do ruky :). keby prisla do hocijakeho studia alebo zobrala hocijaky katalog, tych inspiracii tam ma milion. A workaround je, dat dva 3-palickove nad seba. Este bude mat 2 miesta pre navstevu ci mokre ponozky. Na susenie pouzivam system rovnako ako @zita19 -> bud obschnu sami alebo im pomoze spirala.
Odpovedať
Džiaky pre viac uterákov/osušiek šírka 60cm a sú v rôznych povrchových úpravách
Odpovedať
Profilova fotka
Na jar, alebo po lete, ked uz v dome nekurite, zapinate rebrikovy radiator po sprche koli vysuseniu osusiek? Pisem len, ze osuska aby preschla, nech je rozlozena na nejakej rurke - tym chcem povedat rurka, ci uz radiatorova alebo ina. Nech nevisi zavesena na pútku. Zadavatelke sa nezdaju rebrikove radiatory, teda na 4 osusky ani mne nie. Manzelova osuska je riadne velka, ta zabrala cely rebrik 😆 v minulom dome. Teraz sa susi na bambusovej kupelnovej stolicke a moja je previsnuta na malom fukacom ohrievaci. Rebrik je v druhej kupelni, zapinam ho raz za cas ked sa deti kupu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?