Geberit a jeho životnosť

Máte dlhšiu skúsenosť s geberitom, prípadne iným podomietkovým systémom ... ako je to s údržbou ... v byte máme klasické WC s nádržkou a z času na čas sme museli mechanizmus vymeniť, lebo pretekala voda. Ako je to pri geberite? Odporúčate? Ďakujem za všetky odpovede.
Odpovedať
Dobrý den. Geberit je vyřešen velmi dobře : http://www.youtube.com/watch?v=ytfne2... S pozdravem Laďa
Odpovedať
Mam podomietkovy geberit 15 rokov, napriek tomu, ze mame tvrdu vodu, nebol ziaden problem, ak by aj bol, cele vnutro sa da lahko vymenit po demontazi tlacidla.
Odpovedať
Profilova fotka
@irve kvalitovo je lepsi splachovaci system znacky Grohe, je najtichsi zo vsetkych!
Odpovedať
geberit je skvela znacka aj grohe alebo kolo ale podla mna zbytocne predrazene . kvalitny vyrobok mozes zohnat aj za lacnejsie a nevyhodis zbytocne peniaze za reklamu ale usetrys a mas kvalitu za piatelnu cenu
Odpovedať
Profilova fotka
Geberit nie je o reklame je to najlepší splachovací systém upravený do najmenšieho detailu. Je prispôsobený tak aby aj bežný užívateľ zvládol opravu bez náradia i keď žiadna údržba nie je nutná dlhé roky. Čo sa týka ceny nie je veľký rozdiel od haraburdy !
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Dobry den, neviete niekto poradit? Rekonstruujeme byt, kde je vo WC 9-10 rocny Geberit, nebude sa menit dispozicia, len novy obklad a sanita. Myslite ze ked uz prerabame dat aj novy cely geberit, ci stacia tlacidla (kvoli estetike, inak funguju)? Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?