Dvere na murovany sprchovy kut, 60tky....kde kupim??

ahojte, zhaname uz dlhsie sklenne dvere na sprchac, potrebujeme ale rozmer 60tku.... vsade /merkury,baumax a ine obchody s kupelnovymi komponentmi/ maju najmensie 75ky, ak maju 60tky tak za 400 - 500eur, tolko za dvere nedam...
Odpovedať
Daj si vyrezat v sklenarstve z bezpecnostneho ( !!! ) skla presne ake potrebujes. Ale ta cena 400 Eur sa mi zda poriadku. Nech ta nenapadne to robit z obycajneho skla, hrozi ti ze sa smyknes, sklo praskne a ty si na tom zvysku odrezes hlavu.
Odpovedať
pozri aquatek seria glass B1. Majú 60ky dvere v cene 256€. Posielam odkaz v IP
Odpovedať
@mathew112 skor by som nejake uz robene, sklenar mi neurobi zavesky, a vsetko ostatne co treba aby sa dali pripevnit. Takze skor hladam take klasicke,uz urobene,ale dakujem :-) @flu5ky to je eshop?idem hned pozriet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska V každom väčšom kúpeľňovom štúdiu by nemali mať problém nájsť v ponuke dodávateľov dvere, ktoré by vyhovovali. V Marketoch (Baumax, Merkury, atď) majú zvyčajne len najpoužívanejšie štandardy o kvalite spracovania nehovoriac... Určite skúste nejaké štúdio ;)
Odpovedať
@janspanik dakujem, skusali sme, len 75ky najmensie . 60tky na objednavku a stoja cez 600€... ale skusim este nejake eshopy :-)
Odpovedať
@zuzka_puska http://www.kupelnasnov.sk/aquatek-gla...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?