Dve umývadla v kúpeľke

Ahojte, ideme robit kupelku a chcela by som poprosit o nazor na dve umyvadla v kupelke, kedze doteraz sme mali vzdy len jedno a nie som na ine zvyknuta. Známi sa v nazoroch rozchadzaju jedny tvrdia ze je to super, aby sme si to isto dali a ini ze je to zbytocnost. Moc dakujem za kazdu radu :)
Odpovedať
jednoznačne 2 ak ste doma aspoň dvaja @lenka674
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 ak mate dostatocne velku kupelnu na 2 umyvadla, tak by som do toho urcite sla. My mame dvojumyvadlo a je to super vec. Neobmedzujeme sa a setrime cas. :) a ked budeme mat deti, tak sa to podla mna zide este viac.
Odpovedať
Ak sa vam vojdu do kupelne, tak si ich urcite dajte, viacčlenna rodina to urcite oceni ;-)
Odpovedať
@lenka674 ak sa vám zmestí určite do toho choď, nebudeš ľutovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 Za mňa dve umývadla určite áno. Ale záleží hlavne na vašich potrebách a využití. Ak sa v kúpeľni stretávate, resp. ju využívate súčasne s ostatnými rod. príslušníkmi, tak 100% áno! Ak však nie, je to zbytočnosť. Dôležitým faktorom je tiež rozmer kúpeľne.
Odpovedať
Profilova fotka
Sám riešim takúto dilemu. Partnerka che 2, mne je to prakticky jedno, či budú 2 al. 1. Takže: nebránim sa. Až budem mať tie 2, budem vedieť zaujať kvalifikovanejšie stanovisko, lebo doteraz som mal vždy iba 1. Ale v princípe: kúpeľňa je také intímne miesto, kde by mal mať vždy každý člen rodiny rezervovaný ten svoj čas a priestor iba pre seba, takže argument o "neobmedzovaní sa" je asi len hľadaním zdôvodnenia, prečo si kúpiť 2, hoci 80% obyvateľov tejto krajiny si vystačí iba s 1 ..... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je na to priestor a hlavne ak mas deti tak urcite dve. Hlavne rano ked sa ponahlas tak je to lepsie: rodicia sa preatriedaju pri jednom, deti pri druhom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame bohuzial malu kupelnu ale keby mam moznost urcite idem do dvoch... urcite ich ocenis hlavne pri rannom zhone ;-)
Odpovedať
Ked som u rodicov na navsteve, problem vznika pri 1 WC.
Odpovedať
@lenka674 dvojumývadlo
Odpovedať
Profilova fotka
My mame dvojumyvadlo Duravit, 120cm. Dve baterie. Super vec.
Odpovedať
Jednoznacne do kupelne v dome dvojumyvadlo ...tiez sme vahali, a nemenila by som. ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
podla rozmerov kupelne, ja som mala ale niak nas to neoslovilo radsej som dala poriadne velke umyvadlo a vatsi odkladaci priestor zuby si umyjem so synom aj při jednom,a s manzelom sa nechystáme naraz toaleta je v kupelni takze aj tak si nechavame priestor jeden druhemu v kupelni.....
Odpovedať
Vzdy budes mat rozne nazory, zalezi co ti bude vyhovovat. maly sme dvojumyvadlo,tiez kupovane s nadsenim a na polovicu len sadal prach. Dali se nakoniec aj tak prec a vymenili za klasiku. V novom dome mame uz len klasicke jedno .
Odpovedať
Ak máš dostatočne veľkú kúpeľňu a nechceš silou mocou šetriť, tak určite 2. Je to modernejšie a zároveň praktickejšie.
Odpovedať
ja som v kupeľni rada sama a netúžim si umývať zuby spoločne ani s deťmi , ani s manželom, ja som za jedno umývadlo, ale každý to cíti ináč, daj si , po čom túžiš, lebo potom ťa bude štvať, že si sa rozhodla podľa druhých.
Odpovedať
Nam tiez vsetci odporucali dve umyvadla.. Tak sme nakoniec rozdelili kupelnu na dve mensie, v jednej vana, wc a jedno umyvadlo, v druhej sprcha, wc, druhe umyvadlo a sukromny vchod zo spalne ;)
Odpovedať
my máme dve, ale dve malé(tuším 55cm), navyše nezabudované. a nabudúce budem chcieť jedno, ale veľké a zabudované. pretože v týchto si neviem ani veci poriadne preprať, umývadlo mi je vysoko a voda je nafŕkaná všade okolo... a aj tak čo sledujem, tak sa v kúpeľni väčšinou pri tých umývadlách striedame. len málokedy sa umývame naraz. možno by bol rozdiel mať dve veľké, ale to sa mi zase zdá zbytočné zaberanie priestoru.
Odpovedať
Profilova fotka
raz dosiahneme stav Počet spální´= počet kúpelní, tam je dvojumyvydlo bezpredmetné
Odpovedať
@jan45 ja mam ale spalnu s manzelom a nechceme to menit :-D takze pre nas 2umyvadlo je uplne vyuzite kazdy den. my sa rozpravame este aj pri tom umyvani zubov. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ada32 blahoželám, môžu vám závidieť nielen veľkú kúpelňu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?