Drevený rošt do sprchy

Ahojte...Chcela by som sa popýtať,ako veľmi je náročný takýto drevený rošt v sprche. Či už finančná stránka; jeho "výstavba" ; a jeho ďalšia prevádzka. Viete niekto poradiť?Prípadne ak máte nejaké osobné skúsenosti? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som to chcela @sherie, lebo to vyzera velmi dobre. Avsak nie som celkom presvedcena o udrzbe. Je potrebne aby to drevo bolo kvalitne, vraj je na to vhodne teakove drevo. Len nerozumiem celkom tomu, ze ako je to riesene, co sa tyka vody, ktora pomedzi latky pretecie.
Odpovedať
Ja som videla to teakove drevo s takym ciernym akoby tmelom- nieco izolacne, a trochu to znizovalo esteticku stranku... potom prip. na vydlazdeny kut naskladat rost- napr take stvorce z Ikei a ked vyblednu natriet, naimpregnovat, a ked zhniju vymenit. Mal to tu niekto na MS v albume
Odpovedať
ja by som asi takéto niečo neriešila, príde mi to príliš komplikované na údržbu aj keď uznávam, že to vyzerá celkom pekne, až tak luxusne by som povedala. ale tiež by ma napríklad zaujímalo, čo sa stane s tou vodou čo tam pretečie, lebo dobre niekto to môže mať zaizolované niečím ale napríklad konkrétne na tejto druhej fotke je vidno, že medzi tými drevami sú normálne diery
Odpovedať
Rošt je na dlažbe, ktorá má odtok. Takže buď sa pri stavbe na rošt myslelo a dlažba v sprche je o hrúbku roštu nižšie (2. obr), alebo je podlaha v celej kúpelni v jednej úrovni a rošt je na nej (1. obr) - čo však zaváňa zakopnutím o rošt bosou nohou... :-)
Odpovedať
Udrzba des a hruza, drzi sa tam mydlo spina treba to pracne dvihnut odlozit umyt dlazbu a aj rost odspodu od vlasov - mydla.
Odpovedať
Nehygienické
Odpovedať
Profilova fotka
@sherie vyzerá to fajn. Tam to ale celé končí. Aspoň teda ja to tak vnímam a asi aj niektorí nado mnou. Je to zbytočne komplikované, či už na čistenie alebo aj na samotné zostavenie. Neviem si predstaviť pracne každú chvíľu aby to moja žena čistila, toto si podľa mňa dávajú ľudia, čo majú veľa voľného času a môžu to tráviť upratovaním.
Odpovedať
Profilova fotka
Takto to vyzerá v celku fajne ba až priam zaujímavo. Mňa za každých fascinuje drevo na netradičných miestach a tým rozhodne kúpeľňa je. Teraz sú mnohé konzervačné ošetrenia, vďaka ktorým, môže byť drevo aj na takýchto vlhkých a mokrých miestach, no tou údržbou som si nie moc istý. Musíte rátať, že aspoň teda tá bude náročnejšia.
Odpovedať
@wewio netradicne miesta? lode sa stavaju z dreva a stale su vo vode. Ak sa vyberie dobre drevo kupelna nieje problem.
Odpovedať
vyzera to sice perfektne, ale len na papieri, alebo ked je to nove.. Ja ked toto vidim, tak si spomeniem na jedny spolocne sprchy, kde sme mali dreveny rost a teda, bolo mi z neho na grc, osliznute to bolo stale, plesnive a pod rostom des, samy vlas a slizke zvysky mydla.. Ako jasne, ze doma by to do tohto stadia nedoslo, ale teda udrzba musi byt ozaj narocna..
Odpovedať
Ja by som toto asi davala len s tym takym "tmelom" ako som pisala vyssie, kde nie je drevo na obklade, ale namiesto. Videla som to v jednom byte, ked sme kupovali byt, nebolo to zle. Ozaj taky luxus. Kolko to stalo radsej ani nechcem vediet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?