Dostatocne velky resp. pohodlny zachod / misa

Prave vyberame misu do WC - prosim poradte, hlavne kriterium je to, aby bola dostatocne hlboka v prednej casti. Su take, ktore sa velmi plytko zvazuju a toto urcite nechceme. Hladame "pohodlnne" WC, ktore bude vyhovovat hlavne postavou vysokym. Dakujem za typy!
Odpovedať
Profilova fotka
@leader1234 ak to bude súkromné WC, dajte si závesné, tam sa výška pri hrubej montáži dá nastaviť. Ak už je stojatá misa nutná, hľadajte typ "panama" tá má prednú časť kolmú. Česky aj misa s plochým splachovaním, alebo so zrkadlom.
Odpovedať
@jan45 ano, ide o klozet na zavesny geberit. Nie solo zachod.
Odpovedať
Profilova fotka
@leader1234 tam sa panamy nerobia
Odpovedať
@jan45 v popisoch mis je uvedene tzv hlboke splachovanie. Co to vlastne znamena?
Odpovedať
Profilova fotka
@leader1234 ploché splachovanie (panama) je misa, ktorá má v strede plytkú vodná mláčku a prechádza preronom do odtoku, ktorý tvorí sifón.Sú tam dve vodné hladiny, plytká a hlboká.(D)Používal sa hlavne v nemocniciach z diagnostických dôvodov. Misa s hlbokým splachovaním (E) má len jednu hladinu, kónicky sa zužuje a prechádza priamo do sifónu
Odpovedať
@jan45 aha, takze hlboke splachovanie je v podstate teraz standardom... Tak?
Odpovedať
Profilova fotka
@leader1234 áno, prakticky ani na verejných priestoroch ( nemocnice)som už v poslednej dobe plytké nevidel.
Odpovedať
Profilova fotka
pre ddomy a byty by som odporúčal záchodovú mysu D s plytkou vodnou hladinou. Hlavne ak máte deti alebo starších ludí v rodine. Naozaj je dobré si občas stolicu skontrolovať, môže to predísť ťažkému zdravotnému stavu. Totiž pri Ďalších záchodových mysách nie je možné skontrolovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?