Odpoveď na príspevok od zita19:
WC oproti dveram mi pride ako tronna sien, ale ke… @zita19 Tak nejako bola naša ďalšia verzia, asi takto ste to mysleli však ? :)Odpoveď na príspevok od adam538:
Dobrý deň, chcel by som počuť aj Vaše názory, ak… @adam538 mne napríklad vôbec tá vaša prvá verzia nevadí. Lebo ja vcelku nerozumiem, prečo ľudia toľko riešia wc oproti dverám, väčšina ľudí sa na wc zamyka, či nie? A to vaše wc nie je úplne oproti, takže fakt to ani z nejakého estetického hľadiska nevadí, že keď sú otvorené dvere, tak to wc nie je že na prvú vo výhľade.Odpoveď na príspevok od adam538:
@zita19 Tak nejako bola naša ďalšia verzia, asi t… @adam538 ta druha verzia je za mna lepsiaOdpoveď na príspevok od akvi:
@adam538 mne napríklad vôbec tá vaša prvá verzia … @akvi a ak mozem poradit, kupte co najsirsi rebrik na osusky, taky najsirsi aky vam vojde, ja mam 800 mm a mala som kludne dat 1200, on by tam vosiel a aj osusky by tam vosli lepsie. Keby si hladal, tak daj do googla radiatory Medzev, robia aj siroke, za dobru cenu a kupujes priamo do vyrobcuOdpoveď na príspevok od zita19:
@akvi a ak mozem poradit, kupte co najsirsi rebri… @zita19 si chcela asi autorku označiť. Ale súhlasím s tým rebríkom 😁Odpoveď na príspevok od akvi:
@zita19 si chcela asi autorku označiť. Ale súhlas… @akvi mas pravdu, hlavne, ze prvy krat som si vsimla, ze teba oznacujem a a opravila som to za to iste :-N