Dispozícia kúpeľne

Dobrý deň, chcel by som počuť aj Vaše názory, aká ina dispozícia by bola vhodná do takejto kúpeľne. Čo by ste zmenili ? Vďaka za návrhy :)
Odpovedať
WC oproti dveram mi pride ako tronna sien, ale ked uz mas porobene odpady vela s tym nenarobis. Ja by som dala WC misu za dvere, otocila by som otvaranie dveri, tam kde je srchac vanu otocenu o 90° pod okno a sprchac vedla WC do rohu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

WC oproti dveram mi pride ako tronna sien, ale ke…
@zita19 Tak nejako bola naša ďalšia verzia, asi takto ste to mysleli však ? :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adam538:

Dobrý deň, chcel by som počuť aj Vaše názory, ak…
@adam538 mne napríklad vôbec tá vaša prvá verzia nevadí. Lebo ja vcelku nerozumiem, prečo ľudia toľko riešia wc oproti dverám, väčšina ľudí sa na wc zamyka, či nie? A to vaše wc nie je úplne oproti, takže fakt to ani z nejakého estetického hľadiska nevadí, že keď sú otvorené dvere, tak to wc nie je že na prvú vo výhľade.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak ako to mas na vizu je to lepsie. Mozno este umyvadla viac k oknu, aby bolo miesto medzi dverami a umyvadlami.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adam538:

@zita19 Tak nejako bola naša ďalšia verzia, asi t…
@adam538 ta druha verzia je za mna lepsia
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od akvi:

@adam538 mne napríklad vôbec tá vaša prvá verzia …
@akvi a ak mozem poradit, kupte co najsirsi rebrik na osusky, taky najsirsi aky vam vojde, ja mam 800 mm a mala som kludne dat 1200, on by tam vosiel a aj osusky by tam vosli lepsie. Keby si hladal, tak daj do googla radiatory Medzev, robia aj siroke, za dobru cenu a kupujes priamo do vyrobcu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@akvi a ak mozem poradit, kupte co najsirsi rebri…
@zita19 si chcela asi autorku označiť. Ale súhlasím s tým rebríkom 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od akvi:

@zita19 si chcela asi autorku označiť. Ale súhlas…
@akvi mas pravdu, hlavne, ze prvy krat som si vsimla, ze teba oznacujem a a opravila som to za to iste :-N
Odpovedať
Dobrý deň. Ak sa môžem aj ja zapojiť do diskusie s našou kúpeľňou. Čo by ste zmenili? Mne najviac prekáža asi umývdalo hneď pri dverách. Obrázok kótovaného projektu, je projekt. Skušala som ešte aj iné rozloženie...čo myslite?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?