Odpoveď na príspevok od milan209209:
Zdravim, rad by som sa spýtal, čo je to za výrobo… @milan209209 filterOdpoveď na príspevok od milan209209:
Zdravim, rad by som sa spýtal, čo je to za výrobo… @milan209209 volajú to filter, ale je to sitko. Niekto môže namietať, že je to to isté, ale nie je ,)Odpoveď na príspevok od milan209209:
Zdravim, rad by som sa spýtal, čo je to za výrobo… @milan209209 Už ti napísali, že je to filter. Treba odkrútiť ten vrch, sitko vyčistiť, vymeniť gumové tesnenie a nebude to tiecť. Žiadna veda.Odpoveď na príspevok od milan209209:
No a teraz čo? Spätná klapka, alebo filter so sit… @milan209209 Potrebuješ asistenta, aby si to dokázal pretesniť. Keď zatvoríš prívod vody do nádoby a odpustíš tlak, tak po uvoľnení krytu na tej klapke to "asistent" pripchá palcom. Trochu vody vytečie, ale určite nečakaj potopu. Podobne som na 500 litrovom zásobníku pretesňoval 5/4" závit a bolo z toho vody "za dve handry"... ;-)Odpoveď na príspevok od milan209209:
Žiaľ celé je to urobené hrozne Prikladam foto dr… @milan209209 Spoje treba pretesniť, ale tie Giacomini ventily tam nechaj. Sú to jedny z nejlepších ventilov, s akými som zatiaľ robil...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@milan209209 Spoje treba pretesniť, ale tie Giaco… @dedo758 A čím takým Ťa ohúrili? Tieto tu, podľa fotky vyzerajú, že ani ucpavky nemajú... Napr. ja keď niekde vidím na nejakom tech. zariacení, že Made in Italy, hneď som opatrnejší a ...a keď mám na výber, tak ďakujem, nechcem.Odpoveď na príspevok od petersd:
@dedo758 A čím takým Ťa ohúrili? Tieto tu, podľa … @petersd Na trhu ich registrujem 20-25 rokov. Voda mäkká, voda tvrdá, funkčné stále. S Giacomini sme začínali s plastohliníkom ako takým. Nemôžem na nich krivé slovo povedať... :-)Odpoveď na príspevok od dedo758:
@petersd Na trhu ich registrujem 20-25 rokov. Vod… @dedo758 Ale povedz mi - tieto guľaky majú, či nemajú ucpavky ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@dedo758 Ale povedz mi - tieto guľaky majú, či n… @petersd To si ma dostal - nemal som ho dávnejšie v ruke, nepoviem ti... :-)Odpoveď na príspevok od dedo758:
@petersd To si ma dostal - nemal som ho dávnejšie… @dedo758 Fotka síce môže klamať, ale podľa nej asi nemá. Niektorí Taliáni majú vo zvyku robiť guľaky a iné armatury ako jednorázovky - bez ucpaviek.... no a mnohé z nich po istom čase začnú okolo osky slziť. Nedávno mi doma strelil 1" guľák a nebyť toho, že som bol v susednej miestnosti, tak mi to vytopí celé podlažie. Dočista ho to v strede roztrhlo. Nečudo, veď hrúbka steny bola ako papier - sotva 1 mm. Made in Italy.