Čiernobiela kúpeľňa

Uvažujeme o čierno - bielej kúpeľni. Manžel sa ňou nadchol ale ja mám pochybnosti či je to ten najlepší výber. Uvítala by som názory tých, čo ju už majú. Jedná sa mi hlavne o údržbu, ale aj design. Mne sa to zdá dosť pochmúrne a smutné. Ďakujem
Odpovedať
To bol vzdy moj sen,zial ju nemam,mozno niekedy neskor.
Odpovedať
Profilova fotka
No v Holandsku sa robý len čierno biela ine farby tu asi nepoznajú, Mury su biele a dlažba je čierna alebo aj mury s dlažbou su len čierné. všetko zaleží na vkuse ja za tie roky som si zvykol .
Odpovedať
Profilova fotka
dozorujem RD, kde si investor dal túto kombináciu, bol som príjemne prekvapený. Udržovať treba všetko, takže v tom nevidím problém.
Odpovedať
Profilova fotka
Robili sme zopár takýchto kúpelní.Mňa osobne to moc nenadchlo.Kompikovaná údržba hlavne tej čiernej.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez uvazujeme nad touto kombinaciou. taketo kupelne vedia vyvolat dojem luxusu. ale da sa to velmi pokazit slabou realizaciou resp. nevhodnou volbou obkladaciek/dlazby.
Odpovedať
mame cierno bielu. aj ked nie taku klasika cierne a biele kachlicky skor je biela a mame tam len dva cierno biele kvety ako keby fotka. udrzba ja super:-) @zuzu32 len som skor za variantu viac bielej ako ciernej. na zem by som urcite nedavala ciernu ani za umyvadlo a do sprchaca napr. ciernu by som dala len niekam kde sa menej spliecha resp kde sa vobec nespliecha voda inak je to taka kombinacia ze ju mozes mat kazdy mesiac uplne inu. pretoze nakupis farebne uteraky a par doplnkov a mas.
Odpovedať
@antonmesaros ked si vedia dobre rozplanovat tu kombinaciu a nedaju ciernu na chulostive miesta tak tato kombinacia je najsamlepsia. ale zas komu sa ako paci. ak da niekdo na zem ciernu tak podla mna dovi dopo pozestam byt nonstop a utierat a stale to bude spinave
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 Veď o tom to je .Lesklé sýte farby na obkladoch sú vždy chúlostivé a je jedno v akej farbe.Tá čiern aje problém je to neumývateľné vždy sa to musí ešte doleštiť.
Odpovedať
@zuzu32 robime akurat kupelnu , cela cierna, aj podlaha, drsny povrch, par nabytkov tykove drevo, sklo, dam par foto.
Odpovedať
Profilova fotka
@stukonz Veľmi zle sa to fotí.
Odpovedať
Má čisto čierno bielu, obklady sú navyše vysoký lesk + nie rovné (také vlnky sú tam) + nerezové lišty ... Podľa mňa je to bomba ... Už som sa objedol zelenych, modrych a neviem akych kupelni, ktoré vždy vyjdu z mody ... Čierno biela je istota, a oživiť sa dá veľmi ľahko ... K čierno bielej sa hodí viacmenej akákoľvek farba, takže môžeš kombinovať. Stačí tam hodiť napríklad červené uteráky, osušky, červené doplnky ako držiaky na kefky, mydlo, davkovače, atď, a hneď to máš oživené. Keď ta to omrzi hodiš tam žltu, fialovu, zelenu, modru, a stale to vyzera dobre :) Ale každý ma iný vkus, takže to už je na tebe. Udržba je veľmi jednoducha, pokiaľ máš parný čisiť (drahý karcher rušný parný čisič stojí 55 - 60 Eur) a s ním to stačí bez chémie zo stierkov prejsť, a je to ako nové ... Podlahu máme čiernu, ale nie vysoký lesk, predsalen by to už bolo moc na údržbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu32 tak aj mne sa veľmi páči čiernobiela kupeľna, jednu som pred mesiacom robil v kupelňovom študiu pozry moje foto nájdeš ju tam. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?