Cena za kupelku 3x3m

Dali nam cenuvu ponuku za kupelku, no zda sa nam to vela. Je to kupelka cca 3x3m , bezna nic moc. Prace - Obmurovana vana, sprchovy kut, WC s geberitom, dvojumyvadlo na doske, dlazby do vysky 2,1m Matarial a zariadzovacie predmety uz mame ( dlazby, wc, vanu, geberit tam je uz zapusteny, vybudovane a potahane podomietkove telesa k bateriam, hrubo omietnute steny s vyrovnanim, sprchovy kut, umyvadla , baterie, zaliate podlahove kurenie.. ) Toto je cisto za material pracu a osadenie do finalu. Dakujem vopred A nepiste mi prosim ze som hamizny a nechcem dat ludom zarobit.
Odpovedať
@janopopovec teraz som kupil obklad a dlazbu do kupelne, mam 3,5x3,5m. V predajni mi nacenili len pracu na komplet 3500€, bez materialu. Uz som rozhodnuty, ze to spravim sam, lebo kvazi super majstri by to aj tak odfusovali a mozem im zaplatit aj raz tolko. Pozeram tu cp a fak je predrazena v niektorych polozkach. Nechapem jak niekto moze zvlast uctovat otvory, alebo doprava 500€, ved ked natankujem za 500€ do dodavky, tak sa vozim 2 mesiace vkuse. Silikonovanie je bezna cena 1€/m a aj to je dost.obmurovanie vane a este zvlast montaz reviznych dvierok je sila, to ma byt v tom. Dalej v polozke materialu mate dalsiu dopravu nauctovanu- im asi jebe, by som im krk dolamal. Alebo spalety okolo okna, ved to ma byt v cene za m2 pokladky obkladu. Tu kupelnu zvladne sikovny majster za tyzden, obycajny za dva tyzdne a slubotechny fusery ju budu mesiac lepit. Dal by som max 2000€ za cistu pracu + ostatny material.
Odpovedať
@janopopovec Majú práce kopec tak potom také cenové ponuky ozaj je to moc. Zbytočné komentovať.
Odpovedať
2200 som platila za jadro. Vsetko, murovanie, dvere, sadros, voda, elektrika, obklady a osadenie sanity. Este mi aj skrinky poskladali prv nez ich zavesili. Spotrebny material som preplacala zvlast cez blocky, alebo sme boli spolu kupit
Odpovedať
ta suma v uvodnom prispevku je v pohode este
Odpovedať
Napiste prosim aj lokalitu kde sa kupelne robi, lebo tieto ceny to je masaker
Odpovedať
Skutocne prehnaná cena.
Odpovedať
fuuuha, podla mna prehnane, teraz nam robili kupelnu komplet, cena 2143 s tym ze material co este potrebovali k praci sme boli kupit s nimi a zaplatili sme to priamo my, a teda bola to uz nepatrna suma. A ano dali sme si to nacenit aj u druhého pana, ktory nam dal sumu za to iste viac ako dvojnasobnu, odporucam dat nacenit viacerym a radsej pockat par mesiacov na volny termin nez dat prehnane peniaze, ktore mozete vyuzit inac.
Odpovedať
Profilova fotka
Niektoré položky sú riadne prepálené.
Odpovedať
niekomu je to prehnane ale nikto nepozera co je za tym to nie je len tak ze odrezem obklad dlazbu namazem lepidlo a hotovo tam ide vsetko na milimetre
Odpovedať
Cena práce raketovo rastie, je preto logické, že si aj firmy účtujú viac a viac, najmä, keď je prebytok zákaziek a ak ide o región s vyššou kúpnou silou. Porovnávať ceny s minulosťou (hoc 2-3 roky dozadu, je irelevantné). Čo by však v tej ponuke nemuselo byť, je doprava. Ostatné je na Vás, či si vyjednáte nižšiu jednotkovú cenu. Stále platí ponuka vs. dopyt, nie je povinnosťou akceptovať každú ponuku. P.S. Zabudnite na to, že služby budú lacné. Časy, keď robotníci, hlavne odbornejšie profesie, boli považovaní len za pomaly druhotriednu manuálnu pracovnú silu, sú dávno preč.
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 na desatinu milimetra.
Odpovedať
@janopopovec v košiciach viem že robili kúpelne okolo 2 tisíc € ale je už iná doba a kto má veľa roboty, alebo je extrémne žiadaný môže si zapýtať koľko len chce a sú ľudia, čo to ochotne zaplatia. @originalx sorry ale asi by som nepristupoval ku komentáru položiek že za 500€ sa vozíš na dodávke dva mesiace, lebo to bude len v tom prípade ak ti ju niekto daruje, nikdy sa ti nepokazí a budeš ju mať doživotne a nemusíš zaplatiť ani pneumatiky, ani cestnú daň, ani poistenie..... Ale aj mne by prišlo zaťažko toľko zaplatiť za kúpelňu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
riadne vysoka cena mi pride. to idu z ukrajiny do BA pracovat, ked je taka cena cesty? ja osobne planujem prilozit ruku k dielu aj v kupelni. ved uz sme tolko opravovali po nejakych sikovnych robotnikoch, ze to dame sami :-N
Odpovedať
@slavoslav ziadnemu zakaznikovi neuctujem dopravu od roku 1990. Tranzit zerie 8 litrov a za 500€ sa vozim kazdy den dva mesiace. Este nieco? Chcel by som vidiet ich robotu, potom by som ohodnotil ich kvalitu a ukazal im moju kvalitu.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx Je to prehnaná cena. Ale ja tam vidím napísané doprava. Tj nákup+naloženie+ vyloženie+ vynosenie na stavbu.
Odpovedať
Dik za komenty, je to jednoznacne prehnana cena. Pani vedia ze ju potrebujeme a ze nam vybuchol rok zajedbany obkladac. Prva cenova orientacna ponuka bola cca 2000 s rym ze ked vybychne problem ( krive steny atď....) tak sa to navysi. No ale 5000 je skutocne o*eb. Nic tam netreba opravovat vyrovnavat, ziadne dlazby na 45 st uhly a pod. Mysli ze ked som doktor, ze som automaticky milionar, a na moze podojit. Pridavam ziadny strup ani sadrokarton, tue si hotove vymalovane. Ten kusok co ma zaratane je asi vyspravka okolo geberitu bo to chcel vymenit. Mysli si ze jed nie som oblakač, tak som hlupi a ze si nezratam. Ja dam rad ludom zarobit za kvalitnu pracu, a toro mi pride jak zder... ved ja nenam taku hodinovu mzdu, tak o com to je. NEVADI , UŽ MAME NORMALNEHO OSVEDCENEHO CHLAPIKA KTORY TO SPRAVI , A VYJADRIL SA HNED , ZE ZA TAKU CENU ROBI BYTY V KE.
Odpovedať
treba zistit pri niektorých položkách,čo tým básnik myslel.Čo je vyrovnanie rohu vedla WC za 170? Čo je hydroizolácia za 127 a izolácia sprch.kuta za 240? Špalety za 250 ?.Kolko krát musia príst a z akej vzdialenosti,ked 500 doprava atd.Toto zistíš a potom sa pýtaj na modrej streche,ok?
Odpovedať
Za 500e pridem kdekolvek na sk kupit tie veci nalozit to a vylozit u zakaznika Izolacia a nalepenie pasok 250? Za 8 hodin to musim spravit 3x to je uz celkom prehnane
Odpovedať
@vivan Ale ved ja viem co su to za veci a co obbnasaju. A ta stena? Keby ze tam nie som tak neviem, to akoze musi hore trocha zbrusit , bo tam je jeden "hrbol" co uteka. Ta cast steny, je taky atyp, o sirke 40cm x120cm Mne zakladna logika nepusti, dolnu kupelku kde bolo vsetko okrem vane, nam robil fest drahy obkladac ale kvalitne, za robotu zobral 2100€ , rozmer cca do 2m2. Vsak je to ich vec, mne to nevadi, taku sumu si pytaju za svoju pracu, pre mna su drahy, tak nech robia dalej inym ludom co su ochotni zaplatit.
Odpovedať
@mesarosanton Hore druhy riadok: doprava 500€ a dolu dalsia doprava s nalozenim a vylozenim materialu. Takze dvakrat doprava. Tusim zacnem podnikat v doprave a zacnem ovcam vozit tovar po 500€ a budem ja vysmiaty a oni spokojni.
Odpovedať
@janopopovec Prečo Ti dal zlavu?
Odpovedať
Profilova fotka
@milanpetruska aby dali jasne najavo že je to superdíííl :-) ..... keby mi dali takú ponuku nekúpil by som si u nich už z princípu ani ten materiál.....
Odpovedať
@eagleowl mne firma co robi kuchyne nacenila material na dvierka 350€/m2 bez dph a v sklade stoji cela platna 2,8x1,3m za 127€ s dph. 😀
Odpovedať
@milanpetruska to neviem, ale podla mna je cena 5000 za taku kupelku do oci bijuca, tak dali 900dole ako marketingovy tah.
Odpovedať
@janopopovec Teraz nebudu jest alebo oje bavaju.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx veď len jednu nulu tam majú naviac.... :-)
Odpovedať
aspon sa ludia naucia robit si veci sami, nie je to nic zlozite..ani ten obklad...obkladal som sam cely dom, prvykrat v zivote a je to v pohode...normalni majstri su vybukovani na rok dopredu..a potom ostavaju takito..."podnikatelia"
Odpovedať
@radoslavc Jo, ale nie kazdy si vie spravit sam, este tak obklad by mozno siel, ale vanu urcite nedam. Navyse kvoli kupelke nebudem poziciavat/ kupovat potrebne naradie. A nikdy by to nevyzeralo tak dobre ako od profika co predvida kriticke prace a ma na to esvedcene riesenia. Pre mna ako uzivatela je primerana cena vs vysledok najlepsie riesenie. Mali sme dobreho obkladaca co nam robil dolnu kupelku, cakali sme rok a potom nam odriekol bo nestiha. Uz mame ineho, tiez je dobry ( referencie od kamosky) a spravi to vyrazne lacnejsie. Ja rad necham zarobit inych, kazdy zivi rodiny, ale zder s.r.o nie.
Odpovedať
@janopopovec ved ano, to uz je individualne. Ja som mal majstrov aj na viacere odporucanie a po... kazdy ma ine naroky, hlavne ak nevies co ti robili a co ako funguje tak ani neprides na to, ze to je zle...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?