Bateria so sprskou na okraj vane

Profilova fotka
Ahojte, poradite prosim cenovo dostupnejsiu bateriu na okraj vane so sprchou? Co si myslite o rieseni pouzit drezovu bateriu so sprskou? :) sprchu potrebujeme iba na cistenie vane Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My mame Ravak, tuším to vyšlo cca 150€.
Odpovedať
@collett - drezova bateria je podla mna nezmysel. Vyzeralo by to strasne :-D
Odpovedať
nie je mi jasne, o co vlastne riesis - ved bateria urcena pre vane ma aj sprchu, nie? alebo tam potrebujes dalsiu?
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 a mate bateriu aj so sprchou? hadica sprchy je ulozena pod vanou a vytahuje sa? @mirec1 niektore drezove baterie ani nevyzeraju ako drezove :) @marschmell mozes si vybrat ci chces aj so sprchou alebo nie, a kedze tie stojankove baterie na okraj vane - nie upevnene na stenu - su o nieco drahsie, pri niektorych je specialne montovanie spod vane, tak hladame alternativu, pripadne inspiraciu :)
Odpovedať
To si len myslis, ze iba na umyvanie vane. Ked si spravis penu tak ju budes musiet zo seba splachnut. Teda aspon ja ju zo seba splachujem sprchou.
Odpovedať
aha, uz rozumiem. no len aby si si to tou drezovou neskomplikovala este viac. drezove baterie maju pri zabudovani do linky dostatok priestoru na vytahovanie a schovavanie sa, ohyb hadice tusim musi volne viseit. neviem kolko priestoru je tam za/pod vanou, takze to asi konzultuj radsej s odbornikom. v pripade poruchy hadice co? v linke je jednoduchy pristup, tu to bude asi trosku dost komplikovane. neviem, na tvojom mieste by som radsej asi nevymyslal. ale rozhodnutie je to na tebe.
Odpovedať
Profilova fotka
@collett áno, hadica je schovaná a vyťahuje sa. Treba si to tam dat tak, aby bolo mozne nechať montážny otvor pre pripadne poruchy. Teda, aby ste nemuseli rozbiť vsetko okolo vane, ked sa niečo pokazí.
Odpovedať
@collett - hlavne si daj potom pozor aby mala ta drezova aj co najvacsi prietok. Nech nenapustas vanu hodinu ;-)
Odpovedať
ahoj, toto asi nebude uplne presne čo hladaš, lebo je to bateria do steny, ale mozno bude zaujimat. je riesena tak ze cast ktorou napustas vanu - kohutik - je otocny a da sa sklopit, teda otocit k stene. Tak sa aj zapína sprcha, ktora ma napojenie zo spodu. mozno to bude niekoho zaujimat, ja som si ju vybral, lebo mi vadí trčiaca batéria vo vani. je to sikovne riesenie. pouzivam ju rok.
Odpovedať
Profilova fotka
@marschmell nechava sa tam montazny otvor, takze s tym by nemal byt problem, ale dakujem za upozornenie :) pojdeme predsa len do vanovej a nie drezovej, aj ked su drahsie
Odpovedať
Profilova fotka
@mirec1 dobry postreh! Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@tomstein fiiha, to je zaujimave. Taku som ani nevidela, aj ked nam by nepasovala. Aka znacka to je?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Je to značka Samplus, čo ma prekvapilo výrobca je z Myjavy - samplus.sk Musím povedat, ze za ten rok funguje dobre a je taka robustna, pevná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?