Atypicka panelakova kupelna

Zdravim vsetkych, planujem rekonstrukciu kupelne a chcem poprosit o napady. Potrebujem v kupelni umiestnit sprchovy kut (murovany), umyvadlo, pracku a nejake skrinky, pripadne nejake murovane niky. Ale neviem kde ich umiestnit. WC ostava samostatne. Sprchovy kut musi byt v tom rohu, kde je nakreslena ta gulicka. Dvere sa mozu posunut vpravo, vlavo, ale musia byt na tej stene, kde su. Uvazujem o obklade http://www.zalakeramia.hu/termek/99 alebo http://www.keramikasoukup.sk/obklady-.... Aku farbu nabytku k tomu? Tmavy nechcem. Dakujem za nazory.
Odpovedať
Mam dva navrhy a neviem, ktory je vhodnejsi
Odpovedať
Mne sa viacej pozdava ten druhy navrh. a kut s prackou by som cely uzavrela posuvnymi dverami. Akoby pracka ukryta v stavanej skrini. A potom dvere viacej posunut blizsie k tej vstavanej skriny, nech je dostatok miesta pri umyvadle. A ktomu obkladu sa hodi aj biely nabytok, alebo hocijaky bledsi odtien dreva.
Odpovedať
V tom druhom navrhu vychadza sprchovy kut 100x70. Nie je to malo?
Odpovedať
Profilova fotka
@ludmilnov Ak Vám môžem poradiť, nečleňte kúpeľňu ďalšou stenou. Kúpeľňa je malá a ešte do tvaru L - ak ju rozdelíte stenou, bude pôsobiť ako tmavé bludisko. Odporúčam Vám štvrťkruhový kút do ľavého rohu a vedľa (po ľavej strane hned pri vstupe) umývadlo. Praciu časť umiestniť do niky.
Odpovedať
Dakujem za nazory. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ludmilnov mne sa ten druhy nepaci v tom, ze ti zvytocne opticky zmensi pristor, lebo len vojdes a pred tebou hned stena ...... to je riesenie do velkej kupelne OK, ale tu nie.... Dala by som nieco ako to prve, pripacne vymenit mozes este pracku a umyvadlo, ak by si chcela. Pracku mozes aj zabudovať do nejakej skrinky na mieru, alebo len nad nu proste umiestnit zavesene skrinky a police na uteraky.... Skrinku mozes umiestnit aj vedla dveri nalavo, ako si ju dala, ale dala by som radsej plytsiu, ale nie rohovu, ale normalne pozdlž dveri.... ak to vyjde a nebude to branit dveram sprch. kuta... Stacila by aj hlbka 25cm ... vela by si tam pomestila drobnosti, cistiacich prostriedkov, vonavky atd...... Hlbsie skrinky moze zavesit nad tu pracku, alebo to zabudovať, ako to mam aj ja a mam tam uteraky.... :) fen a take veci... pridavam foto pre inspiraciu, som s tym riesenim velmi spokojna... mas tam miesto presne na nieco taketo len uzsie trochu... ci vedla sprchača, alebo tam napravo v tom vyklenku... Ja by som osobne dala pracku skor tam, lebo je ta nika sirsia, takze skrinka moze mat az 1m, a pracku by som umiestnila do toho. to je 60cm sirka +40este krasna skrinka vedla toho, dole kos na pradlo, vyssie prasky na pranie a nad prackou uteraky
Odpovedať
Profilova fotka
takto... pracka by sa otvarala do priestoru...nad nou skrinky, ako mam ja,alebo inak :) ako by si chcela zvolila by som toto aj preto, ze umyvadlo sirka 80cm staci a skrinke by sa hodilo aj viacej, ten 1m, co je v tom pravom vystupku,.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?