Aký kúpeľňový nábytok?

Profilova fotka
ahojte, potrebujem poradiť, kde sa dá zohnať pekný kúpeľňový nábytok, myslím tým skrinku s umývadlom a vysokú skrinku ale nie na nožičkách ale na zavesenie na stenu. Môže byť aj internet obchod. :-) Máme už jednu zostavu vyhliadnutú no cena za vysokú skrinku je 330eur a za skrinku s umývadlom je 480eur, to sú ceny s internetového predaja, v kamennom obchode cena bola za jeden kus o 100 eur vyššia. Myslíte, že tá cena je ok? Umývadlo je keramické. Za pomoc a typy vopred ďakujem x-)
Odpovedať
Ahoj my sme si dali robit na mieru akurat je v procese vyroby kedze byvame v byte tak sme to risili tak ze sme si dali umyvadlo polozene na lakovanej doske na ktorej je polozene sklo a pod umyvadlom mame skrinku vedla je pracka a este sa zvysilo miesto na dalsie skrinky sufliky cca 40 cm tie dvierka su ale lakovany material a tiez mame zavesene skrinky nad bidetom a zachodom kedze tam siel murik robili nam to Poliaci maju uplne vela materialou a farby :-) a rozne otvarania skriniek
Odpovedať
@janetliptay Tiež to teraz riešim. Je to môj aktuálny horúci problém. Pôvodne som plánovala urobiť si ako dzucky skrinku a položiť na dosku umývadlo. Dôvodom boli vysoké ceny kúpeľňového nábytku. Teraz som tento môj pôvodný návrh zrušila a rozhodla som sa pre výber kúpeľňového nábytku, z toho dôvodu, že materiál pre kúpeľňový nábytok je špeciálne upravený a teda odolný voči vlhkému prostrediu a pritom ani stolárska výroba nie je lacná a tiež zisťujem, že ceny v kamennom obchode sú o 100 EUR vyššie ba aj viac za kus.
Odpovedať
@janetliptay a ku tomu všetkému zháňam pekný kúpeľňový nábytok ale na nožičkách a všade majú len na zavesenie na stenu. Bez nožičiek. Takže momentálne zháňam nožičky ku kúpeľňovému nábytku. Kde majú vysoké nožičky?
Odpovedať
čo je to za tovar alebo ak poznáš výrobcu napíš možno budem vedieť poradiť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Môžem odporučiť internetový obchod Nabytokdokupelne. Nájdete tam okrem skriniek s umývadlom a vysoké skrinky či závesné alebo na nožičkách. Všetko sa dá hlavne prispôsobiť vašim požiadavkám. A hlavne doprava je zadarmo!
Odpovedať
My sme nakupovali kupelnovy nabytok cez Dea.sk --- kvoli malej kupelni sme zvolili nabytok Jika Tigo, tiez umyvadlo so skrinkou - visi na stene a skrinka horna na stenu, umyvadlo so skrinkou nas vyslo 230 eur, skrinka horna 130 eur. Vsetko doslo v poriadku, behom 5 pracovnych dni sme mali tovar doma.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri nábytku dosť záleží na prevedení a roznych vychytávkach ako (kovanie/pánty, dovieranie, hrany) atď. A samozrejme sa cena odvíja od značky, resp. čím západnejšie - tým drahšie :) Český výrobcovia kúpeľňového nábytku ako Jika, Lebon, Drevojas a pod. sú dobrí cenou i kvalitou podľa mojich skúseností... Ak sa chceš dozviedieť trošku bližšie o kúpeľňovom nábytku konkrétne o skrinkách pod umývadlo, kukni môj článok na: http://www.kupelnovy-manual.sk/skrink... ak admin nevymaže môj link :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?