Akú predložku do kúpeľne mám kúpiť?

Profilova fotka
Pozdravujem všetkých a zároveň prosím o radu. Chcela by som si kúpiť do WC a kúpelne predložky (pred vecko,na vecko a pred vaňu) Ale neviem sa rozhodnúť,aký materiál je lepší.či také koberčeky s vlasom,alebo také gumené,ktoré sa predávajú väčšinou na metre. Mám dve deti,mladšia má rok. Neviem,aké sú výhody a nevýhody,resp. na čo klásť dôraz?ďakujem za všetky rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaremiaska no ja uprednsotnuju ty strapcove z ikei...sou uzasne, po dvou tydnech je hodim do rpacky a jsou jak nove....navic na tech umelych penach co se prodava na metry, se ti ve vlhkem prostredi muze zacit tvorit plisen:-/coz je pro mne brrrrrrr predstava, takze uzrcite koberecky, kterejsou pratelne
Odpovedať
tiez sa priklanam k tym strapcovym z Ikea. Nasi maju tie gumenne a stale ich treba dvihat po kupani, lebo sa pod nimi drzi voda a potom to plesnie. Ja mam ten z Ikea a on je skvely aj v tom, ze ked je na nom uz navlacene, tak sa da krasne vyprasit, vobec sa to nezachytava v tych strapcoch. Mala som aj take tie kobercovite a to bol des, som ich vysavala vkuse a furt plno spiny na nich, co sa nedala vyprasit.
Odpovedať
Profilova fotka
tie gumene na metre urcite nie... to je dobre tak na zakrytie podlahy napr. v starsom dome, alebo v prenajatom byte, kde clovek nechce investovat a chce skryt skaredu podlahu... casto sa v domoch napr. pouzivali kedysi kadejake kachlicky 10x10cm roznych farieb.... cize tam to posluzi, aj celoplosne...Plesne sa pod tym netvoria, to viem, lebo to mam vyskusane. ..Ale my sme zvyknutí sa kupat tak, ze vonku ani kvapka vody pred vanou, da sa to :) takze mozno aj preto sme s tym nemali problem.... Ale v dome , byte kde ide byvať mlada rodina a predpokladam, ze chce byvat moderne :) tak tam by som isto dala " strapcove" , alebo ine chlpate koberceky... Za skvele ceny ich kupis napr. teraz v Tesco Family... rozne farby... POd tie strapcove odporucam kupit protismykove podlozky , hlavne kvoli detom , ale aj dospelym, aby sa nesmykli napr. vy vystupovani z vane... Daju sa aj fajn prať..
Odpovedať
Profilova fotka
Jééééj,babenky,veľmi ste mi poradili a už som sa aj rozhodla-kúpim koberčeky a nie tú gumu. Vrelá vďaka!!Takže šup zajtra nakupovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaremiaska pridavam sa k dievcatam, behni na nakup do ikea :)
Odpovedať
akurat z Ikea uz tie strapcove akosi vymizli :( uz su tam len take co vyzeraju skor ako uterak.
Odpovedať
@jamaica a takéto strapcové? tu je aj odkaz http://jysk.sk/search?df=&query=petri... majú ich v jysku, ale neviem či je to niečo také ako hladáš ty :-N
Odpovedať
@jamaica aha, to nie ty hladáš kobečeky do kupelky :-D ale @zuzkaremiaska , no tak už nech si z toho vezme čo kto potrebuje ;-)
Odpovedať
@jamaica do kelu..pozeram ich stranky a veruze mas pravdu..uz tam nie su tie, co mam doma..A to som sa chystala kupit este jeden, lebo sa fakt osvedcil.. No snad casom nieco pribudne, teraz sa menil tovar v auguste a cez rok zvyknu doplnat aj nove veci.. Tak dufajme.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi baby chodte do Tesca Family, tam maju x farieb.. aj v Jisku.... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?