Akú farbu silikónu okolo umývadla a WC ???

Profilova fotka
Viete mi poradiť neviem sa rozhodnúť medi farbou silikónu: bielou alebo priesvitnou na utesnenie okolo umývadla a WC farba obkladu za zariadeniami je sivá? Ide mi o to že biela vytvorí ďalšiu akoby špáru čo nechcem, ale lepšie splynie so zariadením naopak priesvitná sa bojím, že bude pôsobiť čudne, no v skratke neviem posúdiť čo vyznie lepšie, platí tu nejaká dobrá rada, či zásada?. PS: silikón sa dáva len na vrchnú hranu alebo komplet naokolo?
Odpovedať
Biela sa stratí za umývadlom... Silikónovať treba všetko, čo bude vidno, aj z boku. WC celé dookola.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dava niekto aj inu farbu silikonu okolo vane ako bielu? napriklad ked obklad a spary su bezove , tak daval niekto bezovy silikon? alebo kazdy dava biely? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vader100 zatial som sa vzdy stretol len s bielym silikonom ale nemam pocit ze by to nejako vadilo, ze by to bolo nejake rusive alebo nieco take :-)
Odpovedať
my mame bezove kachlicky a silikon okolo vane je bezovy, okolo umyvadla biely, pohladam fotku kde by to aj bolo vidno
Odpovedať
ok fotky by sa hodili lebo prave rozmyslam aku farbu dat ;-)
Odpovedať
@vader100 tu je silikovana bezova
Odpovedať
@vader100 výrobcovia šparoviek ceresit a mapei majú sanitárne silikóny v odtieni špároviek čiže zvyčajne sa dáva to čo sa viac hodí a ladí ja osobne mám okolo vane silikón v odtieni špárovky, okolo umývadla nemám nič keďže ta pár mm špára mi príde menej rušivá ako keby som tam natrieskala silikón a ak občas potrebujem skrinku s umývadlom odtiahnuť nemusím riešiť...
Odpovedať
@vader100 tu je biela ale z dialky
Odpovedať
dik za fotky , sam i zda ze biela bude viac pasovat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?