Ako vyriešiť sprchový kút 118cm?

Ahojte potrebujem poradiť s jednou otázkou. Máme murovaný sprchový kút,ale bohužiaľ nám to nevyšlo a stavebný otvor nie je 120cm ako sme si pôvodne mysleli,ale len 118cm + tam ešte príde obklad. Ako to máme riešiť?Jediné riešenie vidím dať tam sprchovú vaničku 110cm a zvyšok zasilikónovať alebo tam na tých 6-8cm dať obklad,ale čo so sprchovými dverami do niky?Ako vyriešiť tie?Prosím podaďte ak máte dáke nápady. ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
my mame podobny problem s dverami. Nejak sme to nedomysleli :-D a v nike nam vznikla nestandardna medzera na dvere. Takze jedine dvere na mieru. S vanickou sme problem nemali kedze mame zlab.
Odpovedať
Profilova fotka
@kathrin6 so sprch.zastenou by som problem nevidela, napr. na stranke sanitec (kolo) je seria geo-6 v sirke 120cm, ale da sa vystelovat do priestoru niky od 115cm - 120cm :-) http://www.sanitec.cz/produkt_sku_324... na nasej slovenskej nebol ten obrazok :-) a cenu si najdi v cenniku slovenskej verzie stranky a vanicka?! ak je moznost tak by som volila zlab, alebo "gulicku" a dokupite dlazbu do sprch. priestoru - ale treba ju dobre vyspadovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
tiez mame dvere na mieru, hold majster kachlickar sa sekol :-( doplatili sme 140 eur a urobili nam ich uplne na milimeter presne po ich zamerani, firma Huppe
Odpovedať
co tak riesit sprchovy kut bez dveri.., videla som to v jednom luxusnom dome a tam dvere na sprchacoch nemali.. ale zalezi to aj od hlbky sprch. kutu..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?