Ako upraviť wc na staršom dome?

Ahojte, začínam novú tému o našej "starej" chalupe. Znamená to,že ide o náš domček,ktorý má zhruba 25 rokov a pomaly tu všetko "odchádza". Chceme ho dať dokopy, teraz najnovšie pracujeme na wc, poradíťe mi,ako ste si vy vyriešili takéto niečo so starším domom? alebo ako ste si pekne útulne vyriešili wc a kúpeľku? a čo tak ostatné izby v dome?kuchyňa,aká kuchynská linka atď...díky:-)))
Odpovedať
to že je starý? :-D my sme mali starý (80ročný) a navyše fakt obrovský dom... najprv sme ho začali prerábať, ale nakoniec sme to vzdali, našli si novší, menší a starý predali... ale tento typ rady asi nechceš počuť, že? muž- tak treba dať skontrolovať rozvody, možno bude treba všade naťahať novú elektrinu, prípadne aj iné rozvody, zistiť, v akom stave sú stropy, kúrenie, či niečo neplesnivie, nezateká, nie sú tam tepené mosty... ak si ho útulne zariadiš a až potom zistíš, že vždy ked naraz zapneš práčku a rúru vybije poistky, bude neskoro
Odpovedať
no ja viem,že 23 neni až taký ukrutný vek,ale fakt sa mi to zdá docela dosť,keď vidím,že nám postupne všetko odchádza. ako ste si vy prerobili veľkú chalupu?lebo my máme veľký barák.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?