Ako prerobiť kúpeľku a wc?

Zdravim vas vsetkych chcem vas poprosit nemate nejake navrhy k tomuto typu bytoveho jadra ako dispozicne upravit a navrhnut rozlozenie umyvadla,zabudovaneho sprchoveho kutu bez pracky tu davame do kuchyne.Dakujem vopred za rady a navrhy. ;-)
Odpovedať
pozri si napr SIKO katalog, pre inspiraciu pre panelakove male jadra... ale mas len dve zakladne moznosti A: nechat to oddelene - v kupelni daj sprchovy kut do jedneho alebo druheho rohu, a umyvadlo na volnu stenu (bacha na dvere) B: spojit to - ak to spojis, mas viacero moznosti - z povodneho WC by sa dal spravit krasny vstavany sprchovy priestranny kut a v byvalej kupelke by sa umyvadlo, WC a pripadny nabytok rozlozil tak, aby sa ti to pacilo :)
Odpovedať
pracku v kuchyni neodporucam mala som vraciam spat, nezabudaj kam sspinavym pradlom v kupelni pri sprch najlepsie...
Odpovedať
ckatka dakujem moc a mamakaja noo v dnesnej dobe sa daju kupit krasne kose na bielizen do chodby alebo tak ze v tom nevidim problem a poznam viac domacnosti co to maju takto a uz by to nedali spat do kupelky,ale dakujem za nazor:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@panco951 nedaj sa odradiť pračkou v kuchyni, podla mna pri malej kupelni je to najlepšie riešenie, lebo opticky ti to zasa už aj tak malý priestor zaplní....ak je to malé treba tam mať čo najmenej vecí.....a to spojené wc to sa mne moc nepači....ale je pravda že tam sa potom zvačší ten priestor a môžeš s tým viac pracovať to mate typ bytu VKNS? teda vchod štvorcova predstienka, v chod z nej do izieb a loggia v kuchyni či?
Odpovedať
VKNS je?Prepac ale neviem co to znamena:-)A takyto typ len vchodove dvere su oproti Wc
Odpovedať
Profilova fotka
tak takýto typ bytu nepoznam , ja tiež neviem čo to je v preklade, ale viem, že to existuje lebo podobný zhanam, ale nie je to byt čo maš asi ty :-D a ta (V-veľká NKS, býva aj mala :-)) je dobre riešený byt....a písala som to preto, že je tam vela miesta v chodbe na veci čo si písal a kuchyna je dosť veľka zvyčajne si linku davajú do L-ka a tam sa práčka v pohode zmestí...ale aj v tomto bytíku podla mna je dosť miesta .....a nazor na ostatné som už napísala....:-D
Odpovedať
@73daniela nie to nieje VKNS je to P1B301.1 viac o bytoch tu http://akebyty.sk/byt/P1B3011#.Uk_Vg4...
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla super dikes možno tam najdem podorys aj toho čo ja hladam idem googliť :-D
Odpovedať
@panco951 tu mas priklad prerobeneho bytu. vyburana priecka pri malej izbe a obyvacka v hale, kupelna spojena s wc. http://akebyty.sk/inzerat/3938#.Uk_YM...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
mali sme takýto byt, ale odsťahovali sme sa z neho skôr, ako sme stihli prerobiť kúpeľňu (bola ešte pôvodná umakartová). Rozčulovala nás tá malá vstupná predsienka, s kočíkom v nej bola oštara a pre 4-člennú rodinu dosť nepraktické, obúvali a obliekali sme sa na etapy. Keby som ale prerábala takúto kúpeľňu, určite by som na stenu medzi ňou a kuchyňou spravila sklobetón alebo okno kvôli presvetleniu (a teoreticky aj nad dvere do kúpeľne by to bolo fajn - presvetlil by si aj predsieň) a určite by som nedávala malý sprchovací kút 90x90. ale volila by som veľký otvorený v priestore terajšej vane a umývadlo by som posunula kúsok bližšie k dverám, prípadne by ti v pohode vliezlo aj dvojité, keďže ušetríš 60 cm za pračku. A ešte by som dala aj na kúpeľňu, aj na wc posuvné dvere. Aj švagor má tento byt a vchod do kúpeľne posunul viac doľava, umývadlo osadil oproti dverám a vpravo ku stene k wc dal rohovú vaňu. Pračku má tiež v kuchyni.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?