Odpoveď na príspevok od morenitka:
Zdravím, Hladam závesné wc, no ako vidim je toho … @morenitka osobne mam najlepsie skusenosti s Tesi Ideal Standard.Odpoveď na príspevok od ti2mea:
villeroy&boch je velmi dobra znacka, isla by som … @ti2mea uz ich pozerám, a majú ich teda pozehnane, viete aj konkrétne typy? Subway 2.0 alebo 3.0 su oki?Odpoveď na príspevok od ti2mea:
villeroy&boch je velmi dobra znacka, isla by som … @ti2mea nasi maju doma aj V&B nejake a nepatri zrovna medzi najtichsie. Rozhodne hlucnejsie ako to ideal standard.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@ti2mea nasi maju doma aj V&B nejake a nepatri zr… @sousedekovci89 neviete aky typ? Majú ich dostOdpoveď na príspevok od morenitka:
@sousedekovci89 neviete aky typ? Majú ich dost @morenitka absolutne vobec. Bude to dobrych 4-5 rokov co sme to s otcom montovali.Odpoveď na príspevok od mgx:
@morenitka Z modelov Subway 3 alebo 2 je lepsia 3… @mgx nemáme možnosť ho tu niekde pmrkjuy, žiaľ Neviem o tom.Odpoveď na príspevok od mgx:
@morenitka Z modelov Subway 3 alebo 2 je lepsia 3… @mgx taky za 430e?Odpoveď na príspevok od mgx:
@morenitka Z modelov Subway 3 alebo 2 je lepsia 3… @mgx zaujal ma pojem pôrod ježa, malé ježky sa rodia holé bez pichliačov, sú to hladké kožené guličky, pichliače sa im objavia pár dní po pôrode...ale áno, každý pôrod je pre samicu ťažký Jednu Wc misu máme Cersanit Zen rimless, ďalšiu Geberit...a až na cenu nevidím pri používaní a umyvaní ziaden rozdiel, Cersanit sa dá upevniť na Geberitovský podomietkovýsystemOdpoveď na príspevok od mellie111:
@mgx zaujal ma pojem pôrod ježa, malé ježky sa ro… @mellie111 a ten cersanit nespliecha? Neviem fakt, pre aky sa rozhodnut. Lebo chcem mat umyvadlo aj wc v jednej znacke.Odpoveď na príspevok od morenitka:
@mellie111 a ten cersanit nespliecha? Neviem fak… @morenitka ani cersanit a ani geberit, ten je tiež rimless