Aké sú kúpelne od Domoss?

zaroven s kuchynou idem rekonstruovat ak kupelnu. najradsej by som bol aby to bola jedna firma. vsimol som si ze firma domoss predava aj kupelne domosskupelne na kupelne vsak nema ziadne referencie... poradte
Odpovedať
Domoss, nevahaj, su specialisti v kuchyniach aj kupelniach. ;-)
Odpovedať
mame od nich, najprofesionalnejsie kupelnove studio, v akom sme boli - uz som to tu spominala teraz robili kamaratovi kupelnu aj kuchynu do novostavby bytu, parada kamaratka (na nase odporucanie :-) ) si dala u nich vymysliet klasicku bauringovu minikupelnu, parada, nieco take som v byte necakala mne sa pacilo, ze nas do nicoho nenutili a prvy navrh kupelne nam urobili este len v stave robenia zakladov (vedeli, ze kupime nieco tak o rok) - ze tak sa to ma robit a nemaju s tym ziaden problem povedali sme im sumu, do ktorej by sme sa radi zmestili a pani to respektovala ked som pozerala na drahsie kachlicky, tak mi len povedala - tam nepozerajte, to je drahe, tam sa nezmestime :-) (nemaju tam vacsinou ceny a mne sa pacili tie za 200 eur meter :-) )
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 rokoch
Domoss kupelnove studio Galvaniho, Bratislava - velmi neprofesionalny zamestnanci. Za ceny, ktore si uctuju, neposkytuju primerane sluzby. Predavaju kvalitny material, ale sluzby su mizerne. Velmi banujem, ze som si u nich objednala kupelky. Stazovala som sa viackrat a nic sa nezmenilo. Je to asi kultura v celom Domoss Kupelky studio, od najnizsich zamestancov az po nadriadenych. Len vam predaju drahe veci a potom sluzby k tomu uz ziadne. Dizajn kupeliek bol tiez mizerny - zle vypocitane mnozstva obkladaciek, dodany material sa musel reklamovat kvoli chybam. Poskodeny material nechaju zakaznikovi a ze si s tym ma robit co chce (obrovske sklo zo sprchy na vlastne naklady nejako zaviest a dat to niekde dat do zberu?). Veci su nadizajnovane neprakticky a vobec v realnej kupelke nesedia. Urcite sa Domoss kupelka studio vyhnite - usetrite si vela nervov a aj penazi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?