Záujemca o kúpu

Nazdar, Zaujíma Váš názor resp. skúsenosť. Ak máte záujemcu o kúpu Vašeho pozemku a on Vám po obhliadke zavolá a povie: 'Dajte mi vedieť, keď by ste mali nejakého iného vážneho záujemcu.' (On si musi nieco medzicasom overit) Co by ste si o tom mysleli? A zavolali by ste mu? Vdaka
Odpovedať
Lepšia investícia ako peniaze v banke je stále tvoj pozemok. Zvlášť v dnešnej dobe, kedy EUR letí dolu. Obchod je hra. A predaj pozemku je obchod a teda aj hra. On sa s tebou hrá, tak prijmi jeho pravidlá a hraj sa aj ty. Ja by som mu rozhodne nevolal. Nikoho neprinútiš, aby niečo kúpil, tak ako teba nikto neprinúti, aby si niečo predal. Podľa mňa nemá peniaze a len mlží. To čo povedal je navyše pekná blbosť. V preklade to znamená, ak budeš mať iného záujemcu zavolaj mi a ja zaplatím viac ako on ??!!. Ty mu predsa iného záujemcu nikdy nepredstavíš a nikdy mu nepovieš, že ten ponúkol menej ako on, ale povieš pravý opak. Ide predsa o hru. No a nakoľko doteraz to boli z mojej strany len marketingové kecy ak chceš mať istotu správnosti tvojho rozhodnutia, stanovenia ceny daj si urobiť na tvoj pozemok znalecký posudok a budeš presne v obraze ako oprávnená je tebou požadovaná predajná cena. Buď v kľude, nekúpi on, kúpi druhý. Ak nie si na predaji existenčne závislý nestresuj sa. Každý pozemok a nehnuteľnosť určená na predaj sa skôr či neskôr predá. Dnes ceny pozemkov rastú každým dňom. Ty si na tom teda nepochybne lepšie, neprerobíš. :-)
Odpovedať
@zelenydom Áno zavolal. A spýtal by som sa ho, či teda pozemok chce alebo nie. Lebo ak bude iný záujemca, tak to tomu inému predám.
Odpovedať
Profilova fotka
@pripad001 toto neplatí všeobecne, poznám prípady keď niekto vlastní pozemky, konkrétne 5 vedľa seba, ktoré kúpil v slepej viere, že ich predá za lepšiu cenu a doteraz ich predáva asi 8 rokov. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Druhý prípad: pozemok v ponuke, 3 spoluvlastníci, každý by chcel obrazne "milión" a nechcú spustiť ani € z ceny, predávajú už tretí rok... @zelenydom záleží, aké sú ceny v okolí, chvíľu môžeš počkať a núkať, ale viac ako rok, to by som nerobil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?