Preco nemame kupca na byt?

Zdravim strechary. 2izb.byt inzerujem cca 3mesiace tu na MS a na jednom portale a cca 2mes aj cez realitku. Za celu dobu len jedna zaujemkyna cez realitku. Ziadny telefonat,ziadny mail nic. Bytovka je tehlova,2poschodia,susedia prijemni bezkonfliktni, bytovka ma fasadu,mame kovanu branu pekny dvor moznost parkovat posediet grilovat,dvor je bezpecny pre deti. Vchodove dvere nove plastove. Nasa dedina ma cca 3tis obyvatelov,je tu MS ZS Policia lekaren potraviny drogeria. Okresne mesto je 20km. Vybavenie bytu vidite v bazare. Co si myslite preco sa nam nehlasia zaujemcovia?
Odpovedať
Lebo ked niekto chce ist byvat z mesta na dedinu, tak chce ist do domu a nie vymenit byt v meste, kde ma vsetko po ruke za byt na dedine, odkial aj tak musi ist do toho mesta, ked potrebuje nieco vybavit .. @miskacool
Odpovedať
Profilova fotka
@miskacool premrstena cena? akoze sorry, ale tolke peniaze za byt v hornej dolnej kdesi 20 km od skalice -- cele zle. spusti na 35 a mozno zaujemci skor pridu.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne. A hlavne ,kto je bez auta odkázaný na autobus,vlak.Nechcela by som dochádzať odtiaľ do Bratislavy do práce :-)
Odpovedať
Byty v bytovkach sa sa vseobecne horsie a dlhsie predavaju. A este tak daleko od mesta,kde by aj tak ludia museli denne dochadzat za pracou. Najvacsiu sancu podla mna mate predat niekomu z blizkeho okolia,kto je tam zvyknuty,kto ma nejake vazby k danej obci,ale chce sa napr.osamostatnit,napr.mlada rodina,prip.niekto po rozvode. Skus ponalepovat inzeraty vo vasej obci,aj v okolitych obciach. A samozrejme treba dat zaujimavu cenu,lebo na byt na dedine sa skor ohlasi niekto,kto hlada lacnejsie byvanie,ako v meste.
Odpovedať
Tiez si nemyslim ze niekto z meata by isiel do bytu na dedinu.. Cakala som ze sa ohlasi niekto ako pise @majki555 mladi,rozvedeni.. Na letaciky som uz myslela,nie kazdy pozera inzeraty na nete. Dobry napad :) A k cene, uz na zrekonstruovany byt som si davala pred 4rokmi robit znalecky posudok a cena tam bola 40tis. A teraz je 42tis +dohoda premrstena? @kaktusik007
Odpovedať
buť vytrvalá -dnes každy má vyber - takže obiehaju zaujemcovia
Odpovedať
Profilova fotka
@miskacool k cene sa vyjadrit neviem, ale vseobecne plati, ze v zime sa nehnutelnosti predavaju tazsie... Ide jar, pride slniecko, dobra nalada a preda sa to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Brodské? Však tam jedzá psú... :-)
Odpovedať
s tou zimou má vovo pravdu, na jar sa to začne hýbať. Ale podla mna aj cena je vysoká. Bytík je pekný o to nejde, ale dať za byt v Brodskom 42000 € ? Ja ti neviem. V každom prípade želám nech Vám to klapne.
Odpovedať
@jamk1 nejedzá :-)
Odpovedať
@miskacool Cena byva casto dolezity faktor. Skus miestne noviny, ak nemate dedinske, tak ako keby krajove, u nas su napriklad zilinsky vecernik myslim. Skus obecnu tabulu. Vsetko sa raz preda. Presne ako spomenul niekto vyssie. Mlada rodina, ktora ma vazbu na danu dedinu. Viem si predstavit, ze byt je pre nich idealny ako prve byvanie. Lebo stavat dom a kupit pozemok je prilis drahe. Vela stastia!
Odpovedať
@miskacool A na ako portale ho inzerujes ty? Skus bazos.sk topreality.sk byty.sk nehnutelnosti.sk na tychto vsetkych je sukromna inzercia vitana
Odpovedať
Článok sa načítava...
pokial ti za cely ten cas realita pozvala len 1 zaujemcu, ma ta na haku, zbav sa ich. co sa tyka cenotvorby - najdi si 4-5 podobnych bytov v tvojej dedine/okoli a porovnaj si cenu. pokial chces byt predat co najskor, podlez ich priemernu cenu o 10%. ak ti nevadi cakat, cakaj. co sa vsak tyka nehnutelnosti - problem je lokalita. malokto pojde na dedinu do bytu, pokial ho k tomu neprinuti situacia, alebo pokial tam nema socialne vazby. preto by som mozno skocil do nejakeho faxcopy, vytlacil letaciky, pobehal celu dedinu a vhodil do kazdej schranky. A5, par peknych fotiek, opis bytu, velkym cena a telefonne cislo.
Odpovedať
Profilova fotka
@miskacool ano. Cena v znaleckom posudku je jedna vec, predajna cena - cize za ake peniaze to druhi kupia - je vec druha. Cenu vzdy urcovala ponuka a dopyt a akoze sorry, ale o byt v bytovke na dedine sa fakt ludia trhat nebudu.
Odpovedať
Profilova fotka
@miskacool a este jedna vec - ak prihodis ani nie 7 tisic, vies kupit byt v trencine - co je krajske mesto. Takze sakra rozdiel.
Odpovedať
@jamk1 ano jedzá :D
Odpovedať
@mateson dakujem za radu,zatial vydrzime a po jari sa uvidi :) @vovo
Odpovedať
@janetka6 @bozsky_kaja dakujem za rady,letaciky vytlacene, mam tam +dohoda tak som zvedava. Viem ze znalecka cena a predajna cena su dve rozne a zaujima ma aj kupna cena,alebo aku cenu si predatavuje kupec.. Ale doteraz ked sa nikto neohlasil (som sa spoliehala na miestnych) tak vlastne ani nevieme v com je problem-lokalita?cena?2iz?..
Odpovedať
@miskacool vsetko sa raz preda. Ja uz 5 mesiacov predavam audi a6 a az teraz. A to som mala najlepsiu cenu na portali. Proste niekedy to nejde a zima je všeobecne pomalsia na predaj/nakup.
Odpovedať
@miskacool ako som pisal - na dedinu sa vacsinou chodi byvat do domu. ale vsetko sa preda, ide pekne pocasie, ludia budu mat lepsiu naladu, budu chciet viac minat a hlavne sa bude viac sexovat, cize budu chciet viac nehnutelnosti. to vies - u rodicov to nie je ono :-D
Odpovedať
@miskacool ja sa ti dokazem vyjadrit iba k cene, kedze v tom sa celkom vyznam....cenu neurcuje to, za co ti ju odhadne znalec, ale to aka je situacia na trhu....za co sa realne predava....najlepsie je vo vasej oblasti pozistovat za kolko sa predavaju byty, ktore su porovnatlne s Vasim....ale ktore sa realne predali, nepozerajte na net, lebo tam su ceny skreslene, kedze ludia skusaju.....najlepsi sposob ako zistit realnu cenu nehnutelnosti je zistit predajnu cenu podobnej nehnutelnosti (ktora bola realne predana, nie iba v ponuke).......k znaleckemu posudku, teraz mam na ruke pozemok, ktory banka ohodnotila na 250tisic a ponukaju ho za 200, pretoze to je zhruba cena za ktoru sa uchyti na trhu.... a vsetko sa preda neplati...ja viem o bytoch, ktore stoja roky a majitelia nejdu s cenou dolu lebo "vsetko sa preda" PS: jasne, ze to nie je iba o cene...ale aj o nafoteni, priraveni nehnutelnosti na predaj a pod......iba som sa chcela vyjadrit trhova cena nerovna sa znalecky posudok...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?