Odpoveď na príspevok od raziel628:
@juniorj najem vychazi vzdycky(90%) lacneji v dob… @raziel628 veď áno žiaľ sa časom kvôli dieťaťu budeme musieť sťahovať do väčšieho čiže akurát teraz budeme platiť fakt vysoký nájomOdpoveď na príspevok od stavbarik123:
@rapidek ale veď nevedel, do čoho ide? 😂 Či dnes… @stavbarik123 vies, niekoho zaujima len to ci mu da banka hypoteku. To ze 260000eur je uz viacmenej pre bezneho smrtelnika hypoteka na dve generacie a to ani nepocitam kolko bude musiet vratit v absolutnych cislach...Odpoveď na príspevok od juniorj:
@stavbarik123 veď nabudúce budem vedieť ale bude … @juniorj stále neviem prečo čakať 5 rokov. To sa čaká keď človek očakáva zisk a nechce platiť z toho dane a odvody. Takže kľudne už teraz skúšať či sa niekto nájde. Možno bude a možno nie.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@stavbarik123 vies, niekoho zaujima len to ci mu … @rapidek uprimne? Pochybujem, že dnes niekto realne berie hypoteku napríkladn a 30 rokov s tým, že ju aj reálne jedneho dňa splatí. Dnes človeka zaujíma aby splatka bola prijateľná a byt mu vyhovoval..Odpoveď na príspevok od starysomar:
Dcéra pred časom kúpila v Blave na hypo trojizbák… @starysomar dvojizbáky boli vždy najdrahšie, bo menší je jednoizbový (to chce málokto) a väčší 3-izbový (na to nemá každý financie). A aj kvôli tomu, bo jednoizbáky sa prenajímajú ťahšie (jedna izba = prenájom celého bytu), kdežto v prípade viac-izbového môžeš prenajať každú izbu študentovi. No a väčší ako jednoizbák je 2 izbák, pochopiteľne. Osobne by som dve izby nekupoval, bo je to nerentabilné a priplatil by som si za tretiu izbu alebo v lacnejšej oblasti mesta..Odpoveď na príspevok od zacik:
@wheel 260tis za 12 rocny 2i 54m2 byt v BA je upl… @zacik Dúbravka a prominentnejšia lokalita*?? 1. apríl bol pred dvomi mesiacmi 😂 *Karlová Ves, Ružinov, Palisády a samozrejme Slavín..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@zacik Dúbravka a prominentnejšia lokalita*?? 1. … @gadefox mozno to tak nevyznelo, ale chcel som povedat ze za 260tis sa kupuju dvojizbaky v inych lokalitach ako dubravka. napr. tebou spominany Ruzinov. Samozrejme ze v ramci kazdej mestskej casti su lepsie a horsie lokality a lepsie a horsie projektyOdpoveď na príspevok od roman_x:
To bol teda nápad takto sa zadlžiť v predvečer II… @roman_x zas by som extremne nedramatizoval. Aj ked pred takmer 2 rokmi zacal Izrael systematicky vojensky utocit na Gazu sa ocakavala, aj na Ukrajine sa hovorilo o tom a vsetko su to stale pomerne izolovane vojenske konflikty.