Kúpa nadstavby nad bytovým domom. Na čo si dať pozor?

Profilova fotka
ahojte, chcem sa spytat, ci ma niekot skusenost s kupou nadstavby nad starym bytovym domom. Ak ano, cez aku banku ste to financovali??? Na co si dat pozor pri takejto kupe??? Dakujem
Odpovedať
Caute, my mame vo vyhlade tiez jednu nadstavbu, ale zatial sa este len pripravuje. Naplanovany zaciatok vystavby je az na jar. Aj mna by zaujimali vase skusenosti. Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme pred nejakym casom tiez mali zaujem kupit byt v nadstavbe, len si to potom predajca rozmyslel, dodnes nevieme preco, ale zrazu uz dany byt nebol na predaj :-( viem, ze sme vtedy napr. zistili, ze pozemok pod tou bytovkou nebol vysporiadany, teda mal neznameho majitela, a trochu sme mali obavy, ze co ak o par rokov niekto pride a bude na nas vymahat najomne, lebo nas byt stoji na jeho pozemku :-D v Ba je totiz vsetko mozne, ak ide o reality :-) no a neskor sme zistili aj to, ze stare byty v tom dome maju prevazne "zvlastnejsich" majitelov, socialne pripady a bolo tam vela jedno- dvojizbakov, co potencialne nahrava prave prenajmom, ale nemusi byt pravidlom...takze napokon sme ten byt aj tak nemohli kupit a velkym zadostucinenim pre nas bolo, ze asi par mesiacov po kolaudacii z neho pri silnom vetre odletela cast novej strechy...takze to bolo trochu asi sfusovane a dobre nam tak, ze tam nebyvame. Nebolo mojim cielom vas odradit :-| iba varovat, ze co vyzera zvonku pekne, moze byt v skutocnosti uplne inak. Pozrite si, kto byva pod vami a pripadne oslovte aj susedov, ako sa im tam byva, a tak.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?