Je možne vybrať si inú nehnutelnosť?

Chcela by som radu ohladom: Vybrali sme si dom . Realiťak vravel že je všetko v poriadku vysporiadane. Dali sme dohromady všetky papiere a postupovali sme. Dali sme si urobiť odhad. Pri tomto kroku nastali prvé problémy nebol cely dom zakreslený na katastry. Dali to doporiadku tak už malo isť všetko do banky a zistili sme že poradkyna potrebuje kupnopredajnu zmluvu. Realiťak ju nemá zatial vôbec. Dozvedeli sme sa že jeden s dedičov zomrel. Nebudu robiť nove dedičské ale tušim na jedneho to prevedu tak sa čaká na štempel zo sudu. Neplatili sme žiadnu zálahovu rezervačnu platbu. Ani žiadnu zmluvu . On to robi pre kamarata ale je realitny agent. Stale nas zavadza že potrebuje čas. Nema ani čisla účtov všetkých ôsmich dedičov ani všetky inicialy. Taha sa to dva mesiace. Môže nas nejako postihovať ked nehnutelnosť nebudeme chcieť a pôjdeme si pozrieť niečo ine? Poradte.
Odpovedať
Keď s ním nemáte žiadnu zmluvu ani rezervačný poplatok tak ako by Vás mohol postihovať ? :D
Odpovedať
povedz mu nech to dá všetko do poriadku a nech sa potom ozve,ja osobne by som od toho išla preč,toľko je nehnuteľností a potom kým vybavia dedičské,oni len sľubujú všetko ok a potom......teraz duplom už nič nepodpisuj.
Odpovedať
Čo nie je na papieri to neexistuje. Ak ste nepodpislovali žiaden papier, tak nemate voci sebe ziadne zavazky.
Odpovedať
Mne sa to cele zda zavadzajuce a nezodpovedne aj zo strany predavajucich,ale aj zo strany maklera. Idu predavat nehnutelnost,ktoru nemaju papierovo v poriadku a zavadzaju vas. Ak jeden z dedicov zomrel,musi sa to opat prededit,inak to nemozu predat. Takze sa asi caka na nove ded.konanie a pravoplatnost. Bud je realitak amater,alebo klamar! Dajte si s nimi pokoj,radsej hladajte nehnutelnost,ktora je v poriadku,pripravena k predaju. Nijako vas nemozu postihovat,hlavne ak nemate s nimi ziadnu zmluvu a neplatili ste ziadnu zalohu. Trvajte na tom,ze vas oni zavadzali a ponukali k predaju nehnutelnost,ktora nie je pravne vysporiadana,takze nepredajna.
Odpovedať
Ja by som od tohoto upustil,tak ako vsetci pisu je vela nehnuteľnosti a nepotrebujete sa stresovat s jednou. Len nikdy nepodpisujte rezervacnu zmluvu ani zalohu ak ste si nie istý ze nehnuteľnosť je v poriadku. Potom nastanu ozajstne problém i.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?