Home staging & predaj bytu - skúsenosti

Ahojte, mate niekto skusenost s Home stagingom ? Oplati sa do toho zainvestovat pre lepsi a rychlejsi predaj bytu ?
Odpovedať
Profilova fotka
Drobna rada na uvod: 1) uprac si beznym sposobom ako zvycajne, 2) chod zvonku dnu, ako keby si bol na obhliadke svojho bytu, a vsetky veci osobneho charakteru sprac(miliony ramikov s fotkami rodiny,...), sprac aj vsetky lapace prachu(vazicky, sosky, tisice knih,...) 3) urob si obhliadku svojho bytu a pozeraj co ta vyslovene rusi(zrus napr. privela nabytku, 1 stolicka ina ako zvysne,...) a snaz sa miestnosti farebne zjednotit(napr. vytiahni rovnakofarebne zavesy, vankusiky,kobercek, doplnky,...) 4) pozvi niekoho ineho na navstevu a opytaj sa, co by este zmenil, presunul, atd. aby na neho byt posobil dobre. Podciarknute, usetrene, vylepsene. Ak nepomoze, volaj profikov :-)
Odpovedať
Danyelle, dobré typy. Ja by som este odporučila odtiahnuť závesy, vytiahnuť žalúzie, dobre vyvetrať. Najdôležitejšie sú kuchyňa a kúpeľňa, nemusia byť najmodernejšie, ale musia byť žiarivo čisté a upratané. Určite to funguje, viem to z vlastnej skúsenosti, nakoľko v tejto oblasti pracujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@dannyelle @homestager uzitocne rady dievcata :) no po tomto stangingu je nemej dolezite byt perfektne nafotit, aby tak skvele ako nazivo vyzeral aj v ponuke na webe - nemusime si hovorit, ze fotky casto nezodpovedaju skutocnosti. Dolezity je dostatok svetla, byt musi "ziarit". @g_unit ak este stale predavas a chces s upravou pomoct, ozvi sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som upratala dodekorovala byt a pomohlo. Len z 1 realitky prišiel maklér, že on si to nafotí sám a začal už z uprataného a dodekorovaného ešte uberať. Keď siahol po farebne zladených uterákoch a podložke v kúpeľni, tak som ho stopla. Vyzeralo to akoby bola kúpeľňa neobývaná a nedokončená ]-( Nevraviac o kvalite jeho fotiek. Tak sme ho pekne vyprevadili. :-D
Odpovedať
@ve_ki Ahoj, je to tak, každý by mal robiť to čomu sa rozumie. Realiťák nech predáva, ak to vie, a interiér odporúčam zveriť odborníkovi, ak si niekto netrúfa sám. Za ako dlho sa ti podarilo predať byt?
Odpovedať
Profilova fotka
@homestager Záujemcov som mala po 3 týždňoch, ale oni predávali svoj a ešte riešili úver na zvyšnú sumu a do 2 mesiacov sme mali podpísanú zmluvu.
Odpovedať
Profilova fotka
@dannyelle Presne tak to funguje v zahranici a FUNGUJE to. Byt musi byt lakavy pre novych majitelov, musia si tam vediet predstavit svoje veci (preto zminimalizovat nabytok a zjednodusit doplnky) a seba samych a nie vidiet mnozstvo osobnych veci predavajuceho a kopec zbytocnosti. Vela stastia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@imma ano presne tak, byt musi vyzerat "neosobne utulne" a niekedy je to hotova veda - raz treba nabytok a doplnky minimalizovat, raz pridat, raz vypratat vsetko..velmi zalezi od konkretneho priestoru, stagingom teda upravou treba max. ukazat to najlepsie, co konkretny priestor ponuka, pretoze sa predava ten priestor, nie nabytok ani nic ine.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja si myslim, ze to treba zverit profesionalom, lebo uz maju skusenosti s ladenim farieb a aj s tym, co sa klientom najviac paci. Tu su "premeny" nejakych interierov. http://www.zoznamrealit.sk/reality-cl...
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň, má tu niekto skúeosti s profesionálnym home stagingom? Príp cenová ponukana styling 3-izbového bytu? Predávame od januára 3- izbák v SC, potrebujeme ho predať veľmi intenzívne- cenu sme nedali nereálnu, ešte sme aj o 4000E znížili, napriek tomu zatiaľ žiaden podstatný ohlas. Príčina asi bude vo veľmi veľkej ponuke bytov v SC, postavilo stu veľa úplne nvých 3 izbových bytov, je tu veľká konkuencia predávajúich- a potrebujeme zaujať prípadných kupujúcich, byt "zatraktívniť", opticky zväčšiť. Dokonaé uratenie s vysokým leskom je samozrejmosťou, väčšuie úpravy by sme nechceli robiť, nemáme na to voľné finančné prostiedky, proste by sme porebovali zmeny v štýle "veľký efekt za málo peňazí". Byt sme aspoň vymaľovali, nech pôsob čisto. V byte stálebývame s 2 malými deťmi, takže je dosť náročné udržať "steadystate". Poznáte nejakú firmu, ktorá pôsobí v SC? Ďakujem
Odpovedať
@rebecca2006 Ahoj vyskusaj kontaktovať firmu Compra :-) drzim palce s predajom :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@rebecca2006 ahoj, ako to dopadlo, podarilo sa nakoniec a pomohol homestaging?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj, ešte sme sa k tomu nedostali, pravdu povediac nepustili financie a ani sme nemali ako riešiť väčšie prerábky... predaj zatiaľ neúspešný..ak nepohneme s bytom na jeseň, dáme sa na to :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@rebecca2006 ahoj, ak ste sa este stale nepohli, ozvi sa mi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzsi už predané:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?