Ako zistím vlastníka domu o ktorý mám záujem.

Profilova fotka
V našom meste stojí hrubá stavba domu cca 6 rokov. Nikto sa on nestará ani neudržuje poriadok na dvore, všetko je zarastené. Mali by sme záujem o kúpu tohto domčeka, hoci nie je na predaj. ako sa máme dostať k vlastníkovi domu?? aký je postup??poraďte, alebo máte niekto s tým skúsenosti, poznám iba ulicu, číslo domu ešte není uvedené.
Odpovedať
Jednoducho, cez Kataster portál zistíte všetko. Zobrazte si mapu v danej lokalite, najdite pozemok a kliknite pre LV. Ak je to zastavaná časť, odpočítajte si z nejakého známeho/identifikovateľného miesta pozemky až po ten váš.
Odpovedať
pozri si supisne cislo susediaceho domu a na katasterportaly si najdi jeho list vlastnictva. na tom liste vlastnictva budes mat aj cisla parciel. a podla parcely susediaceho domu si najdes na katastralnej mape tento dom. a ked si ho najdes zistis podla mapy parcelu domu ktory chces kupit a dalej aj LV kde je uvedene bydlisko majitela. Dufam ze som to vysvetlil zrozumitelne:)) Alebo sa opytaj susedov ci nepoznaju majitela a mas to
Odpovedať
Profilova fotka
@bibad81 ahoj :-) asi najrychlejsie bude ist tam, kde je stavba, na obecny, resp. mestsky urad - muselo byt vydane stavebne povolenie - presne ti povedia cie to je :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?