Zháňam podlahu halifax

Profilova fotka
Prosím poraďte mi. Hľadám vinylovu podlahu dub halifax. Existuje vôbec? Našla som laminat aj korok. No potrebovala by som vinyl. Ak nenájdem, tak viete poradiť niečo podobné? Z halifaxu budeme mať kuchynskú pracovnú dosku aj zastenu. Podlahu sme chceli ladiť v rovnakom dekore. No keď to nenájdeme tak musíme zvoliť niečo iné :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@vevu podobny .. velmi podobny je dub nebraska skus ten. Ale lamino halifax je ine ako ostatne laminaty kvoli 3D efektu je hrubsie preto aj cenovka je vyssia takze kludne chod do lamina.
Odpovedať
Profilova fotka
Halifax priamo asi nie, no podľa mňa by ti v podlahovom štúdiu vedeli napasovať podobnú podlahu. Prečo vlastne chceš len vinylku? Ak by si šla do kvalitnej plávačky, podľa mňa by to bolo to isté, akurát, že by to bolo lacnejšie...
Odpovedať
Profilova fotka
Ide o kuchyňu mojich rodičov a ich podmienkou je vinyl. Tak zháňam vinyl :-x Cez víkend sa chystáme oberať nejaké predajne, tak snáď bude nás výlet úspešný. Ďakujem za rady.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Obnovujem tému, prosím Vás písali ste, že ste našli laminát, môžete mi napísať kde a aký typ konkrétne? Chcela by som dub halifax podlahu, ale našla som iba od eggeru korkovú podlahu dub halifax a absolútne nič netuším o korkovej podlahe, takže som k tomu dosť skeptická, ani nepoznám nikoho kto by to mal. Vopred ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?