Zariadujeme kuchynu... ake cenovo vyhodne spotrebice vyberat?

Ahojte. Prosim o radu. Aku znacku vyberat pri kupe spotrebicov? Rura, varna doska, mikrovlnka, chladnicka, umyvacka riadu?Dakujem za pomoc.
Odpovedať
@andrejkask zrovna sme boli u kamaratky, ma novu kuchynu a vsetky spotrebice zn. Beko (rura, sporak, mikrovlnka, digestor, chladnicka). Myslim, ze tato zn. je cenovo vyhodna. Skus popozerat napr. na heureke a knej aj hodnotenia, skusenost s ne/kvalitou nemam.
Odpovedať
Rura Philco POB 77? Ake mate s nou skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak hladas individualitu/nadcasovost/styl/kvalitu: GAGGENAU Ak hladas kvalitu/design/styl: MIELE Ak hladas pomer cena/vykon: SIEMENS Ak standard: BOSCH Ak mas hlbsie do vrecka: ELECTROLUX
Odpovedať
Profilova fotka
Beko alebo Concept
Odpovedať
@tominoza pekne si to napisal len ta opravim snad si chcel napisat ak mas hlboko do vrecka tak si kup miele. Elektrolux mi nepripada ako draha znacka. Co sa o Miele neda povedat.....ono to tvoje zhodnotenie znaciel je dost povrchne a vypovedna hodnota nic moc....
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My máme viac výrobkov Bosch a bola som vždy spokojná. Ale mám aj od iných výrobcov. Povedala by som to tak, že veľakrát dosť záleží aj od zaobchádzania so spotrebičom, niekedy zasa je vec náhody, že človek natrafí na mrcha výrobok.
Odpovedať
@tominoza neberiem ti to je to tvoj nazor a cenu mas spomenutu jedine pri elektroluxe takze citat viem ;)
Odpovedať
My sme mali umyvacku Beko, boli sme vcelku spokojni az kym sa nam cca po 6-7 rokoch nepokazila. Kupili sme Bosch a je to uplne ina liga, uz by som do Beko nesla.
Odpovedať
@filipe1 možno myslel že mas citat s porozumenim...ja som to pochopila tak že hlboko do vrecka, že za 2 roky alebo skor budes kupovat nove.... @tominoza
Odpovedať
Profilova fotka
@misana84 mam doma tiez Bosch ;-)
Odpovedať
@andrejkask V decembri som zariadovala kuchynu komplet nanovo a isla som do tohoto: UMR: Gorenje, varna doska: Electrolux, kombirura (mikro, gril, rura, deforst, crisp,...) Bauknecht, kombi chladnicka+mraziak Gorenje a digestor nieco lacne - huci ako fras, dala by som nieco drahsie. S ostatnym som nadmieru spokojna.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?