Zariadenie kuchyne - odkiaľ?

Dobrý deň, Čoskoro budeme zariaďovať kuchyňu od nuly. Od príboru, cez hrnce, varešky, poháre až po lis na cesnak. Prosím existuje eshop / kamenná predajňa, kde máte skúsenosť že sa dá väčšina vecí kúpiť v dobrej cene? Neočakávam že kúpim na jednom mieste úplne všetko, ale rada by som aspoň väčšinu vecí kúpila /objednala na jednom mieste. Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
@ecoli my sme takto zariadovali z tescomi. Sadu hrncom a sadu tanierov. Hrnce nam sluzia uz jedenasty rok. Taniere casom sme porozbijali. Za mna urcite nic znackove/drahe. Kde som na zaciatku zacvakala tak bol pribor - berghof. Tiez mu nic nie je a to sa denne umyva v mycke. Pohare sa tiez nevyplati mat drahe ked chces davat do mycky lebo sa vysuchaju. Panvice, rajnice som zvykla kupovat v najblizsich domacich potrebach. To sme asi najviac obmienali takze tam cenovo nejaku strednu cestu. Spominas lis na cesnak tak tam odporucam kvalitnejsi, u tych lacnejsich som farbu zoskrabovala. Ked nemas velke skusenosti s vlastnou domacnostou tak si kupuj veci postupne. Teraz som si spomenula ze niektore veci sme kupili aj v metre ale neviem ako to tam teraz maju.
Odpovedať
@ecoli u nás v NO je taká predajňa volá sa Domatra majú aj eshop, kúpite tam skutočne všetko, ale na každej veci sú drahší ako konkurencia myslím si že aj niekde v KE bude taká predajňa, zdá sa mi že v OC Optima bola jedna taká ale ja osobne by som si asi zariadenie objednala väčšinu v IKEA a prišla by som si to v KE vyzdvihnúť
Odpovedať
@ecoli určite IKEA, pomer cena výkon je aj v týchto "drobnostiach" neporovnateľný. Vieš objednať aj z e-shopu, len si pozri, či máte poblíž výdajne miesto.
Odpovedať
@akvi zariaďovať dom budeme v BA, takže IKEA nebude problém. Ďakujem, skúsim teda tam...
Odpovedať
my sme takisto vela veci kupovali z Ikey, ale potom sme natrafili na obchod Orion a tam takisto som kopu veci pokupovala, maju tam fakt vselico.
Odpovedať
Profilova fotka
ikea je na nieco taketo fajn, vies tam nakupit v podstate vsetko. no ked nad tym tak premyslam, my mame doma taky mix, nieco sa nam pacilo tam a ine zas tam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?