Odpoveď na príspevok od didaa:
Ahojte, je praktické toto výklopné otváranie dvie… @didaa nasi to presne tak maju, my mame klasicke dvierka ale toto mi pride osobne praktickejsie.Odpoveď na príspevok od didaa:
Ahojte, je praktické toto výklopné otváranie dvie… @didaa dosť záleží aj od veľkosti vrchných skriniek.. Ked chceš naozaj veľké-vysoké skrinky, aby do nich aj niečo vliezlo, tak to krídlo bude také obrovské, že budeš museť cúvať pred linkou, aby si dokázala otvoriť skrinku.. Má to svoje limity. Hodí sa to skôr na nízke vrchné skrinky. My máme vrchné skrinky 96cm vysoké.. Také krídlo otvárané naplocho by bolo absolútne nepraktické.. Tam sa naozaj viac hodia dvierka.. Alebo potom dvojposchodová zostava skriniek..Odpoveď na príspevok od zicher:
@didaa dosť záleží aj od veľkosti vrchných skrini… @zicher áno, chcem dvojposchodovú zostavu skriniek, niečo podobné ako na fotke. A páči sa mi to výklopné otváranie. Aj vrch aj spodok chcem vyklopnýOdpoveď na príspevok od didaa:
@zicher áno, chcem dvojposchodovú zostavu skrinie… @didaa na byte sme mali jednu radu skriniek s vyklopom a nemas tym co pokazit. Staci ze vyberas mycku a mas vsetky skrinky pootvarane a nezavadzaju ti. Teraz na dome mame tiez vyklop ale mam jednu vysoku skrinku s dvierkami ktore sa zlomia. Tym ze som nizka tak to zatvaranie je pre mna vpohode a tiez tie dvierka nezavadzaju. To kovanie je v tom super ze tam kde nechcas otvorene dvierka tam ti aj ostanuOdpoveď na príspevok od zicher:
@didaa dosť záleží aj od veľkosti vrchných skrini… @zicher alebo aventos HFOdpoveď na príspevok od didaa:
Ahojte, je praktické toto výklopné otváranie dvie… @didaa my mae iba 2 ks ale ja to velmi ocenujem.dolezite je aby bol kvalitny mechanizmus a dvierka drzali v hornej polohe. My mame z IKEA tie su na 1* ale mama ma od stolara a ten asi setril na mechanizme a jej padaju nedrzia dobre v hornej polohe...Odpoveď na príspevok od marrad:
@didaa my mae iba 2 ks ale ja to velmi ocenujem.d… @marrad suhlasim s tym, stretol som sa aj s takym aj takym pripadom. pre horne skrinky je to podla mna omnoho lepsie. kolkokrat som si uz plesol hlavu o otvorene klasicke dvierka 😀Odpoveď na príspevok od marrad:
@didaa my mae iba 2 ks ale ja to velmi ocenujem.d… @marrad ked padaju dvierka, treba vymenit piesty, je to zalezitost paur eur a ani vymena nie je nic zlozite, piesty sa daju celkom jednoducho "vycvaknut" Piesty sa kupuju podla velkosti dvierok, ja som radsej kupila o stupen "silejsie" ako boli povodne a maju ich celkom bezne v obchodoch kde predavaju veci pre vyrobu nabytkuOdpoveď na príspevok od didaa:
Ahojte, je praktické toto výklopné otváranie dvie… @didaa moji rodicia ich maju zalamovacie aby sa neotvarali moc do priestoru a maju to na elektriku, co je tiez fajn prakticke.Odpoveď na príspevok od zicher:
@didaa dosť záleží aj od veľkosti vrchných skrini… @zicher pri vysokych strinkach sa to riesi zalomenim dvierok v strede, takze je to uplne v pohode😉 ja som presne chcela tento mechanizmus, mame ho 8 rokov a zatial bez problemov funguje, do klasickych otvaravych dvierok by som uz neslaOdpoveď na príspevok od didaa:
Ahojte, je praktické toto výklopné otváranie dvie… @didaa no uprimne ked clovek nie je zvyknuty a ma klasicke dvierka tak mu to pride zvlastne :-D boli sme tak u brata a ten prekvapil novou linkou s takymto stylom otvarania dohora. dalsia ec co si myslim ze to asi nebude moc pre nizkych ludi.Odpoveď na príspevok od heluska008:
@didaa moji rodicia ich maju zalamovacie aby sa n… @heluska008 A keď neide elektrika ?Odpoveď na príspevok od legasi:
@didaa no uprimne ked clovek nie je zvyknuty a ma… @legasi ja som len o kus väčšia ako kybel a s vyklpnymi dvierkami nemám problém, dociahnem ich aj zavrietOdpoveď na príspevok od petersd:
@heluska008 A keď neide elektrika ? @petersd da sa to aj normalne rukou zdvihnut ako klasicke dvierka. zo zaciatku sme to dvihali zo zvyku tak, ale teraz uz do toho drgneme len zapastim a ide to samo.