Výber kuchynskej zásteny

Dobrý deň, vedel by mi niekto odporučiť stolára alebo firmu ktorá by poradila vo vybere kuchyskej zásteny? Nevieme sa rozhodnúť či drevo alebo sklo. A samozrejme nie som ochotný vyhodiť 350€/m2 .. ďakujem
Odpovedať
@zelmann Dajte si sklenenu zastenu, mame a som velmi spokojna - grafosklo, je to krasne, dobre sa to udrziava, prakticka - dobru cenu zarucuje sima - mont, porite si https://www.facebook.com/sklenenazast... margaretky z Rajky su nase
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme všetko je do veľkosti peňaženky. Drevo - 16mm zástena predávaná v rozmere 4100x640mm cena samotného materiálu okolo 70€, životnosť je priamo úmerná starostlivosti. + ľahká dostupnosť + cena + ľahká montáž a výmena v buducnosti + odolnosť voči rozbitiu - design (relatívná vec) - životnosť Obklad - tu je možností naozaj veľa rozmery, design podľa chuti, životnosť a odolnosť vyššia ako sklo + dostupnosť + cena (relatívne) + životnosť a odolnosť + údržba (závisí od použitého materiálu a veľkostí špár) - prácnosť montáže Sklo - je potrebné použiť kalené sklo, aby bolo odolné voči vysokým tepelným výkyvom. + údržba + design + životnosť - zložitá montáž - cena Cesta je aj použiť teraz drevo a v budúcnosti vymeniť za sklo, ak si to viete namontovať sám tak je to naozaj lacné.
Odpovedať
@zelmann zastenu chces dat tam kde mas varnu dosku? Ak ano, aku mas varnu dosku. Ak indukciu alebo elektriku, daj lacobel. Cena je do 50€/m2. Ja mam tiez lacobel, perfektna udrzba..
Odpovedať
@zelmann ak máš plyn, tak jedine tvrdené sklo...
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, ak je tam elektrina tak sa dá použiť aj výrazne lacnejší lakobel. Majú v každom slušnom sklenárstve. Dole a hore odporúčam použiť tesniacu a zároveň montážnu AL lištu. Predávajú napríklad v interierstudio.sk.
Odpovedať
@zelmann Ked sme vyberali kuchynu, tak nam poradili sklo v kombinacii s nejakou odolnou foliou. Dobre sa to udrziava, co je dost dolezite a cena tiez v pohode. Ciste drevo by som skor asi nedaval. Ked tak imitaciu. Ale to zalezi aj na style kuchyne, co sa viac hodi. Aku mate? Modernu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?