Vstavaná umývačka 45 verzus 60 cm, s panelom alebo bez

Potrebujem poradiť v dvoch veciach: 1. Rozhodujem sa medzi umývačkou šírky 45 alebo 60 cm. Sme iba dvaja. 2. Kúpiť umývačku bez vonkajšieho panela alebo s panelom? Ak si kúpim bez panela, ako budem vedieť, koľko času zostáva do konca umývania? Lebo na vonkajšom paneli to vidieť na displeji.
Odpovedať
podla mna urcite 60-tku, do tej 45-tky je problem s vacsich hrncom, ci plechom na pecenie...v spotrebe tam skoro nie je rozdiel. My sme si teraz kupili s prednym panelom, ale vacsina ludi tu ma bez panela, u tych bezpanelovych je ukazovatelom casu do skoncenia programu svetielko na podlahe. :-)
Odpovedať
@danulienka78 Urcite 60, aj my sme dvaja a cez vikend ide 60-tka aj 3-4 krat za den. Na co ti bue 45-ka, ked budes musiet vela veci umyvat v rukach???? Ti, co tvrdia, ze im 45-tka staci, ju maju akurat na taniere a pribory, max nejaka salka. Vsetky hrnce a plechy umyvaju rucne, ale to uz nepovedia. Ja neumyvam rucne vobec nic. V linke krajsie vyzera bezpanelova. Aj tak nie kazdy panel ukazuje, za kolko umyvacka skonci. Po par dnoch budes presne vediet, kolko trva aky program. Ale svetielka na podlahe tiez nemaju vsetky... A co mam vlastnu skusenost, tak ten cas do konca je orientacny, aj tak si to na konci pridava minuty hoja dunda hoja... Aj umyvacka, aj pracka mi to robila. Teraz nemam cas, za kolko skonci umyvacka, ale vobec mi to nechyba, ved viem, kedy ju zapinam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danulienka78 je to ako píše zuzka, ten zostávajúci čas ťa bude zaujímať len prvý týždeň. Program čo ja používam trvá 2:38 hodiny, ak ju púšťam výnimočne cez deň, tak viem že s tým musím počítať, ak chcem mať o šiestej k večeri taniere, musím ju pustiť najneskôr o pol štvrtej. Alebo dať niektorý zrýchlený program. Ale normálne spúšťame až na noc, keď ideme spať (aj s pár hodínovým odkladom). Moja čas na podlahu teda nepremieta, stačí svetielko na podlahe aby sme vedeli či ešte beží.
Odpovedať
ked mas miesto 60tku daj a kludne bez panelu predneho. naco ti bude dalsi panel a ako sa tu pise. cas ta bude zaujimat iba pre prvy krat. inak nasledne to budes robit instinktivne a cas bdues mat odhanduty pri najviac pouzivanych programoch
Odpovedať
A naco potrebujes vediet kolko casu ti ostava do konca? inak da sa pozret aj ked ju otvoris, nieje problem a presne ony si aj mycky aj pracky aj susicky urcuju dnes same kedy skoncia a pocas procesu to menia. Ja mycku pustam na noc a vtedy je uz uplne jedno kedy skonci.Rano vyberam.
Odpovedať
@zuzka4444 má tá šesťdesiatka aj polovičný program?
Odpovedať
@danulienka78 Ta moja ma, ma ich vacsina, len si to treba pred kupou preverit. Vtedy plnis len 1 kos - niekedy je urcene, ktory, pri niektorych sa mozes rozhodnut, ci horny, alebo dolny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?