Varnadoska

Uz dlhsie hladam varnu dosku kombinovanú s 5 az 6 varenými plochami. Mam zopad medenych hrncov ktoré na indukcii nefungujú :-(. Chcela som aby aspon jedna varna zona bola taka kde sa budu dat medenace používať ale nemoze to byt plyn ten v dome nemame zavedený. Prosim ak niekto o niecom viete dajte mi vediet ďakujem
Odpovedať
Ale pre istotu si zisti, či to bude fungovať aj na Tvojich medených hrncoch... https://eshop.tescoma.sk/adapter-na-i...
Odpovedať
@titanius Neviem či je rozumné robiť z indukčného sporáka elektrickú štvorplatničku :-) Markantne sa tým znižuje účinnosť ktorou sú indukcie povestné, ale ako núdzové riešenie na občasné použitie ok. @macusana Nebude jednoduchšie vymeniť hrnce? každý si tým musel prejsť. Jedine že si riadový fetišista a máš riady za 2000€. Budeš musieť siahnúť do profi sekcie, alebo si daj dve varné dosky jednu indukčnú a druhú menšiu sklokeramickú.
Odpovedať
@slavoslav no to dme maji v plane ale boli by dalej od seba co sa nam nepavi a ak by to bolo v ramci jednej dosky bolo ty to mega
Odpovedať
@titanius toto som videla a nepaci sa mi to 😔
Odpovedať
Profilova fotka
Len je to asi jedine take normalne riesenie @macusana. Je mi jasne, ze ti je zrejme luto sa tych hrncov vzdat, ale osobne by som sa ich vzdala a kupila si radsej ine a riesila varnu dosku ozaj len indukciu, bude to aj pre teba lepsie a pohodlnejsie ;-)
Odpovedať
https://www.inspiredesign.sk/eshop/sp...
Odpovedať
Profilova fotka
Ak si zvykneš na indukciu, varenie inak už ani nebudeš riešiť. Hrnce nechaj ako dekoráciu a nekomplikuj si zbytočne život ;-)
Odpovedať
Toto co chces urobit je zbytocne komplikovane, neviem naco, aj na indukciu myslim, ze si najdes hrnce, ktore sa ti budu pacit a ku ktorym si vytvoris podobny vztah jak mas ku tymto ;-)
Odpovedať
@kejsix toto je super ak by este bola večšia 🙂 tak úžasne
Odpovedať
@macusana ja by som asi skor to nehal tak a kupil nove hrnce
Odpovedať
O jeden dovod viac pre kúpu nových hrncov. Na tie medené si možes kúpiť podložku...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?