Varná doska so zabudovaným odsávačom

Ahojte, aké máte prosím skúsenosti so zabudovaným odsávačom pár vo varnej doske? Zachytáva to paru aj z vysokého hrnca? Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od evula1111:

Ahojte, aké máte prosím skúsenosti so zabudovaným…
@evula1111 ako pri nasom vareni kde nam kazdu chvilu nieci vykypi, vyleje, popraska, by sa mi tie otvory nechcelo cistit. Imdukcnu dosku som chcela hlavne kvoli jednej hladkej ploche, kde po vareni jednoducho utriet a he rychlo popratane. Moze to mat neviem aky odtah ale nechcela by som to. Za mna najidealnejsie si vediet kuchynu uzavriet, otvorit okno, zapnut digestor a nikoho dalsieho neobmedzovat ani pachom ani hlukom.
Odpovedať
mam Bosch PVQ811F15E a nedam na nu dopustit. Nelutujem ani €, aj ked bola draha, isla by som do nej znova. Je ovela tichsia, ako digestor, taktiez priestor je volny, bez digestora. Pary zachytava, ak mam vyssi hrniec, dam odsavanie na silnejsie a pekne vidim, ako para ide do odsavaca. My vacime casto, takze je vyuzita stale. Cisti sa perfektne, mne teda len vynimocne nieco vykypi, a hned som pri hrnci, kedze neodchadzam od varenia. Do digestoru teda este nic nenatieklo. A je tam ochranna vanicka, ktora sa da vybrat.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od manilla:

mam Bosch PVQ811F15E a nedam na nu dopustit. Nel…
@manilla ďakujem :-) ....počula som, že niektoré odsávače paru z vyššieho hrnca nezachytia....ale zrejme závisí od typu .... rozhodujem sa medzi varnou doskou s odsávačom a výsuvným odsávačom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?