V-INTERIER, Štefan Vražič - Ruky preč

Dovoľujem si Vás vystríhať pred absolútnym fušerom Štefanom Vražičom, ktorý sa hrá na podnikateľa / stolára pod menom firmy V-INTERIER z Trnavy (Modranka). Absolútne nezvládnuté zameranie, nepresná výroba, nerealizovaná montáž a záručné podmienky, prípadné odstránenie vád v nedohľadne. Chlapčekovi asi rodičia kúpili strojčeky, nech sa má s čím hrajkať. Prídete o peniaze, nervy a čas. Ruky preč.
Odpovedať
Prosím ťa a čím ťa ten chlapček, keď si mu zadal zákazku zaujal, nech tú chybu neurobia aj iní?
Odpovedať
Profilova fotka
predpokladam ze ste si v dnesnej dobe pozreli aspon zo 10 realizovanych zakazok a az potom mu odovzdali zalohu?
Odpovedať
Len som chcel potencionálnych zákazníkov vystríhať v prípade, že sa s touto firmou stretli/nebodaj zvažujú. Nemusí Vás nič špeciálne zaujať, proste vyhodnotíte ponuky, prístup, prípadne predošlé realizácie a následne sa rozhodnete. Z času na čas sa stane, že narazíte na takýchto ľudí a ako vravím, iba posúvam skúsenosť.
Odpovedať
Dobrý večer chcel by som touto cestou uviesť veci na pravú mieru. Za tie roky ktoré podnikám som sa stretol len jediným dotyčným človekom, ktorý by bol schopný sa znížiť ku ohováraniu a tým pádom zosmiešniť seba pred celým národom a dúfať, že mi uškodí je naivné a smutné. Rád by som podotkol že na začiatku sa dotyčný prejavil ako normálny zákazník, ktorý časom požadoval úkony na moje náklady aj tie za ktoré si mohol sám. Nakoľko dostal inštalačné plány podľa, ktorých mal pripraviť miestnosť a tieto príparavi odflákol tak naši montážnici si s tým nevedeli poradiť tak sme realizovali prerábky na vlastné náklady až do prekročenia únosnosti. Ďalej by som len podotkol že v obchode platí pravidlo zo 100 zákazníkov sa nájde vždy 10 nespokojných.
Odpovedať
...fakty vravia za všetko...moje "dodatočné požiadavky"
Odpovedať
Profilova fotka
heh, myslim, ze uz aj moju 10 rocnu dceru bez znalosti elektroinstalacii by napadlo pospajat kabliky rovnakej farby :). Mimochodom v tomto zapojeni predsa musi vyletiet prudovy chranic, alebo ?
Odpovedať
@majkoj isteže vyletel, len keď máš už nahodené horné skrinky a elektro je v pohode (a niekto to nazve dodatočná požiadavka)...k tomuto by sa dalo veľa popísať a poposielať fotiek...ako som písal, nemám v úmysle nikomu škodiť, naopak vystríhať (želám aj pánovi, nech mu to ide viacej od ruky)...a tá inštalácia, všetky rozvody a inštalácie som mal hotové dávno predtým, ako začal pánko podnikať, len hold keď zle zameriaš a zistíš následne na mieste, čo už potom...ale aspoň sa ďalší majstri, ktorí to opravovali, pobavili
Odpovedať
@majkoj vcera som bol pozret v byte kde prerabali elektriku t.j. natahali par nivych mablov a dali nove istice a bol fam aj prudovy chranic. Bol som zvedavy ako,to zapoja kedze modry tam akosi neni. Takze modre a zelenozlte boli na spolocnej svorkovnici. Moc dobre som ram nevidel a bolo to riadne nahuzvane ale bolo to tak, musim si o tom asi daco nastudovat..
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell musis nam dat aj kod tvojej enigmy, ak chces aby sme tvoje prispevky aj rozkodovali :-D
Odpovedať
@majkoj to su tie pos... smartfony nedokazem na tom pisat tak sa stazuj larymu ze co za smejdy to robia, ale dalo sa to pochopit nie..
Odpovedať
Závady na fotkách ostali po externých montéroch, na montáži ktorú som robil nakoniec ja sa tieto závady odstránili a ukazovať ľuďom fotky, ktoré nie sú aktuálne je zavádzajúce. Presne ako som si myslel pán Šimko, viete sám, že tesnenie na soklovej lište sme vymenili, rúru sme zdvihli vyššie a nechali sme len medzeru potrebnú na chladenie tak ako uvádzal výrobca cca 4 mm, silikón na spojoch pd sme mali pekne uhladený a zarovnaný no kedže ste linku čistil skôr ako stihol vyschnúť tak sa nečudujem, že ste ho poškodil, medzera medzi lištou pracovnej dosky a doskou nie je nič čo by ste si nedokázal odstrániť sám ( stačí iba zatlačiť nakoľko je naklikávacia ), elektriku som nezapájal ja. Pokiaľ máte chuť viesť tieto žabo myšie vojny formou internetu prajem príjemnú zábavu.
Odpovedať
@stefantt vidim ze asi viete co roboite a stojite si za tym, ale ak na fotke hore je spoj PD ako ho ma zakaznik, tak problem nieje len v rozpatlanom silikone. Medzera je prilis velka a z foto to nevidet na 100% ale vyzera ze je vystiepany laminat a bolo to len zasilikonovane. Ved ta doska ked bola spajana mal na nej byt frezovany spoj a stiahnute srobami. Do spoja potom ide len lepidlo na PD a medzeru bude minimalna. Na dalsej foto kde je odstiepnuty laminat prelepeny nejakou paskou neviem o co sa jedna...Drez bol dufam demontovany a instalovny korektne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
nie je záujem o žiadne žabomyšie vojny a nanešťastie ani zábavu...toto fórum je o výmene skúseností a ja som svoju posunul...nech si každý urobí svoj názor...nakoľko som nadobudol dojem, že ste už tak ďaleko, že začínate dokonca veriť tomu, čo píšete, želám Vám veľa šťastia v "podnikaní", ako to rád nazývate...
Odpovedať
@marek_k vyjadrenie pana k drezu, citacia z mailu: Drez : Čo sa týka medzery medzi drezom a PD, žiaľ túto 2 mm medzeru nevieme odstrániť nakoľko veľké množstvo silikónu, ktoré sme naniesli na drez a PD už stuhlo tak sa drez nedá demontovať bez toho aby sme poškodili PD a škodu ktorú by sme spôsobili by bola v hodnote 360 € na PD. Aj keď je medzi drezom a PD malá medzera netreba sa báť, že by doska zvlhla a splesnivela nakoľko silikóny, ktoré používane nepatria medzi tie najlacnejšie a sú trvalo odolné voči vlhkosti po dobu 15 rokov.
Odpovedať
@marek_k a pokiaľ ide o spoje na PD, problém je v tom, že s pánom som uzavrel zmluvu, kde je jasne dohodnutá aj montáž, poslal mi montážnikov a následne sa na nich vyhovára s tým, že to bola iná firma, čo mňa tak akurát zaujíma (reči o tom ako som to zničil čistením snáď ani nebudem komentovať)...čiže ako píšete......pán vie, o čom píše a aj si za tým stojí, lenže tam to skončilo, skutek utek, papier znesie veľa, foto nie....v prípade záujmu o ďalšie skvosty v podobe foto, mi kľudne zašlite e-mail a pobavíte sa...
Odpovedať
No tak ta doska je cista fuserina, ked posle firma novych montaznikov a ty nevedia co robia a cele to doseru tak to potom nenecham predsa tak zakaznikovy. Drez to iste. Preto si montujem radsej sam..
Odpovedať
@marek_k a rečnícka otázka: keby si mal zmluvu s dodávateľom kuchyne, kde stojí, že zabezpečí dodávku a montáž KL a elektrospotrebičov, zaplatíš jemu, on pošle montážnikov (že externých Ty netušíš a ani nemusíš), nakoľko za všetko čo je v zmluve je zodpovedný dodávateľ, u koho by si požadoval odstránenie vád? odpovedať nemusíš.
Odpovedať
@marek_k frezový spoj tam je len nakoľko sa externisti ktorých si pán dohodol tam miesto lepidla dali silikón lebo sa im dosky nepodarilo normálne spojiť a neviem prečo nakoľko linka predtým než opustila dielňu sa zmontovala a sedela presne, to nie je páska ale tesniaca išta na sokel a tú sme zákazníkovi dodali ďalšiu.
Odpovedať
@monnne že sú externisti ste dobre vedel pán Šimko nakoľko Vás kontaktovali ohľadom realizácie zákazky sami a predstavili sa Vám ako firma remox, za ďalšie keď spomínate zmluvu tak si ju ešte raz preštudujte lebo ste nemal zmluvu s firmou V-INTERIER ale so živnostníkom takže vaša skúsenosť s mojou firmou je potom 0%. Tak toto považujem za bezpredmetné a keďže už 3 roky na portáloch vystríhate predo mnou tak asi niečo za tým bude.
Odpovedať
@marek_k Montovali jednu kl odo mňa u zákazníkovej známej a tú namontovali ok a prezentovali sa ako skúsený no ako som časom zistil ich skúsenosti boli že zmontovali 2 kuchyne z ikea a 3 sektorovky decodom, od tej doby som si radšej všetko montoval sám a vždy to sedelo.
Odpovedať
Vidim, ze pravne povedomie mate rovnake ako zrucnost. V zmluve je, ze dodavatel zabezpeci dodavku a montaz, cize je logicke ze som si sam ziadnu montaz nedohadoval, navyse Vam som ju zaplatil a nikomu inemu. Koho ste mi poslali ja neriesim. Pokial ide o zmluvu, myslel som len, ze vedome zavadzate, ale asi tomu fakt nerozumiete. Pokial ako zivnostnik, teda fyzicka osoba, uzavriete zmluvu a nasledne zalozite srocku, neznamena to, ze vase zavazky ako fyzickej osoby zanikaju. Myslim, ze mozete tvrdit cokolvek, troska uvazujuci clovek z fotiek vidi, ako pisal clovek vyssie, fuserinu. Sam seba zhadzujete ak tvrdite ze s firmou v-interier nic nemam a na svoju stranku si uderite foto mojej nedokoncenej kuchyne. Potom tak vyzera "podnikanie".
Odpovedať
A uz ste sa asi naozaj zamotali, nakolko tvrdite nezmysly ze ja som si dohodol nejaku montaz sam a o par riadkov nizsie, ako ste s montaznikmi ukoncili spolupracu. Troska schizofrenicke tvrdenie.
Odpovedať
@monnne zbytocne tu budes ohovarat niekoho, kto si chybu neprizna resp nechce priznat... v kazdom pripade najhorsie na tom vsetkom je, neuraz sa na mna, ze si sa asi s konom zrazil a za tu fuserinu este aj zaplatil, mal si zaplatit ak budes mat vsetko hotove podla svojich predstav tak ako bolo dohodnute v zmluve o vykonani diela... zas a znova sa potvrdilo, ze najprv praca potom placa, ustna dohoda uz neplati a chlapske slovo stratilo svoju vahu a tera sa len vyhovarate jeden na druheho...
Odpovedať
Presne tak ten kto si za svojou robotou stoji nema problem s platbou az po, ba prave naopoak vyzaduje aby si si vsetko skontroloval a az ked si spokojny necha si zaplatit. Lebo robota u teba(niekoho) a to aky dojem v tebe zanecha jeho praca je pre neho referencia do buducnosti a to je to co sa pocita v tomto biznise.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@monnne do kelu akurat som od neho dostala konecne zaujimavu ponuku ach jo ! dakujem za varovanie, škoda !
Odpovedať
Podaktori diskutujuci (vid vyssie) pisu, na co to sem pises, zbytocne niekoho ohovarat a podobne. Ja neohovaram, iba posuvam informáciu a skusenosti. Domnievam sa totiz, ze prave na toto sluzia fora...nemusite mi samozrejme verit, staci si pozriet fotky, pripadne ak mate zaujem, mozem Vam ich dodat viac, aby ste sa mohli kvalifikovane rozhodnut. Potom si ale musite zmenit nick, lebo zufalost este len pride:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?