Umyvacka riadu sa hybe

Umyvacku riadu mam nejako zle namontovanu. Ked otvaram dvere uplne tak sa pohne trosku, nie je uplne fix. Na internete som hladal vyzera ze na tomto type (Bosch) musim ten stuplik viditelny na obrazku odstranit a prisrobovat k linke? Na tejto mycke nevidim moznost takym plechom ho prisrobovat k precovnej doske.
Odpovedať
@laco112 pod bočnými tesneniami nie sú diery?
Odpovedať
@laco112 a co pisu v montaznom navode?
Odpovedať
Profilova fotka
Na obrazku je na boku taka krytka a pod nou je diera cez ktoru mycku pripevnis o bocnicu skrinky. Bosch ma dva sposoby uchytu: 1 horne plechy ... montuju sa napred 2 cez bok ako som popisal.
Odpovedať
Profilova fotka
Isto to je ale aj v navode
Odpovedať
@hakaman mame bosch ale v navode sme to nenasli
Odpovedať
v navode som to nenasiel ani ja nenasiel som ani taky plech ktory by mohol sluzit na uchytenie (ani v krabici ani v obchodoch), teda zostava len to pripevnit cez bok pod tou krytkou. Vyzera ze tu krytku treba odtial vylomit niecim, nie je to len taky stupel ale fix.
Odpovedať
@laco112 nevylamuj nič. Skús pozrieť pod bočnou gumou tesniacou. Ja mám na Bosch umývačke (séria 4) diery na uchytenie tam (4ks - dve na každej strane) + hore mám ešte aj plechy...
Odpovedať
@mellie111 v návode to je.
Odpovedať
@laco112 ako píše wolodymir. Ja mám síce gorenje ale tiež mám na boku také krytky ako ty. Tie som dal dole pomocou šrobováka a uchytil o bočnice a naspať nahodil. Mal som to tak aj v montážnom návode.
Odpovedať
@laco112
Odpovedať
@laco112 napis presne aky mas typ
Odpovedať
Profilova fotka
V navode na pouzivanie to nieje ale je to na papiery co sluzi ako sablona na namontovanie dvierok nazyvana aj ako montazny navod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@laco112 neviem akú máte dosku pracovnú,ale ja by som na ňu zo spodu nalepila takú fóliu alobalovú či ako sa to,..kvóli pare z umývačky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?