Umývačka Bosch a záruka

Viete mi niekto prosim poradit, ako je to pri zakupeni umyvacky Bosch? Mozeme si ju zapojit aj sami alebo je nutne zapojenie autorizovanym servisom, resp. niekym kto ma na to odbornu sposobilost? Pretoze sa mi dostala info, ze ak to nie je zapojene odborne, pada zaruka... Za kazdu radu vopred dakujem... :-)
Odpovedať
Ja som si ju zapajal sam ,myslim že zaruka nie je doležita lebo do 2 rokou sa ti nepokazí to su perfektne mašiny ja mam tiež bosch už 8rokou a žiadna porucha.
Odpovedať
@natala000 len teraz maju system aguastop a tam sa dava nejaky speci ventil a tiez maju 10 rocnu zaruku na prehrdzavenie plasta zvnutra. Bojim sa, ze ked to zapojime sami a nieco by sa stalo nedajboh, tak nam to neuznaju, ze neodborna instalacia....
Odpovedať
@vivi1279 nic specialne na tom nieje. Hlavica sa zaskrutkuje na ventil snura strci do elektriky. Zvladnete aj sami. Zaruka nepadne. Nic take nieje nikde uvedene. Teraz sa to riesi v inej teme. Firmy len potrebuju peniaze od ludi co sa nechaju nalakat.
Odpovedať
Profilova fotka
V prípade, že je umývačka ukončená zástrčkou, môžeš ju sama napojiť do zásuvky ak by nebola musí to urobiť servisný technik a vtedy je dobré si to dať aj potvrdiť a čo sa týka zapojenia vody tú môže urobiť aj vodár , nemusí to robiť servisný technik a záruka ti bude platiť. Dobré je nechať si doklad od zapojenia vody pre prípad, že by sa niečo povolilo, poškodilo tak aby sa predišlo prípadným nejasnostiam , kto to robil a kto je za škodu zodpovedný.
Odpovedať
A zaruka ti nemoze padnut blocik o kupu umyvacky maš ,v pripade reklamacie ti poslu domou mechanika ktory sa na chybu pozrie.Nestresuj koli umyvacke :-)
Odpovedať
Ak máte záujem my diskutujeme na umývačky riadu.No čo sa týka zapájania umývačky a plyn,šporákov atd som čítala že nemôže padnúť záruka na to pretože oni sa nemôžu zbaviť 2 ročnej záruky kvôli tomu kdesi som čítala,že niekto s tým mal veľký problém kým sa do toho neobula SOI,takže záruka 2 ročná stále platí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?