Odpoveď na príspevok od domin372:
@janka_266 s tym odkladacim priestorom na riad je… @domin372 áno, a to čo sa aj umyje ručne, sa hneď aj odloží, hlavne preto, že nie je ten odkvapkávač :D a roh sa dá využiť lepšieOdpoveď na príspevok od janka_266:
@domin372 áno, a to čo sa aj umyje ručne, sa hneď… @janka_266 veď o to presne ide. získať miesto navyše. lebo ako to chodí v bežnej domácnosti, tak na linke bude vyložený kávovať, kuchynský robot alebo nejaké ďalšie veci. máme to rovnako 😃Odpoveď na príspevok od zacik:
@plana33 ak sa bavime o sporaku aj s rurou tak ja… @zacik ved prave preto som sa na to opytala. lebo niekde sa riesilo tusim, ze chladnicka nemohla byt vedla niecoho. neviem ake vztahu maju ktore spotrebice spolu 😀Odpoveď na príspevok od domin372:
@janka_266 s tym odkladacim priestorom na riad je… @domin372 "pripezitostne nieco" umyvam kazdy den aj ked mam umyvacku. Nie vsetko moze ist do umyvacky, nie vsetko potrebuje ist do umyvacky, nie vsetko sa zmesti do umyvacky. A okrem toho na odkvapkavaci dost casto parkuje sito s umytym ovocim a zelninou, kym voda odkvapka. Alebo sito s cestovinami, kym odtecie vodaOdpoveď na príspevok od plana33:
@zacik ved prave preto som sa na to opytala. lebo… @plana33 idealne vedla rury nedavat nic, chladnicku koli teplu a ostatnu elektroniku lebo teplo celkovo nerobi dobre ziadnej elektronike. Umyvacku najlepsie proste k umyvadlu, to tu potvrdia vsetci. Casto potrebujes hrubu spinu oplachnut v umyvadle, atd.. Samozrejme bavime sa o idealnom pripade kde mozes so spotrebicmi hybat. Ked mas nejake obmedzenia, tak bohuzial musis robit kompromisy. Ja som mal to stastie ze mam velku kuchynu a dopredu som si mohol nakreslit kde budu zasuvky, kde bude voda/odpad. Rozlozenie spotrebicov/drezu by som ani po rokoch pouzivania neurobil inak. Bohuzial nie kazdy ma takuto moznost.Odpoveď na príspevok od zacik:
@plana33 idealne vedla rury nedavat nic, chladnic… @zacik vstavana rura ma nutene chladenie smerom z dvierok, tam je jedno co je vo vedlajsej skrinke...Odpoveď na príspevok od saska1988:
Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť ako umies… @saska1988 Máš úplnú pravdu. Umývačku mám tak 20 rokov ako máš na obrázku a je to jedným slovom katastrofa , na ktorú som si zvykol. Momentálne pri navrhovaní kuchyne som na to myslel.