Umiestnenie umývačky riadu v malej kuchyni: Praktické riešenia

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť ako umiestniť umývačku riadu v novej kuchyni, aby to bolo praktické? Tuto sa mi to veľmi nepozdáva podľa návrhu, ak sa dvere umývačky otvoria nedočiahnem ku drezu. Chceli sme ju posunúť aspoň na úplný koniec, ale stolár hovorí, že na konci linky umývačka byť nemôže. Tak premýšľame ako by sa to dalo lepšie naplánovať, lebo rozmery kuchyne máme obmedzené. Máte nejaké nápady ako by sa to dalo vyriešiť? Ďakujem za odpovede:)
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od domin372:

@janka_266 s tym odkladacim priestorom na riad je…
@domin372 áno, a to čo sa aj umyje ručne, sa hneď aj odloží, hlavne preto, že nie je ten odkvapkávač :D a roh sa dá využiť lepšie
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od janka_266:

@domin372 áno, a to čo sa aj umyje ručne, sa hneď…
@janka_266 veď o to presne ide. získať miesto navyše. lebo ako to chodí v bežnej domácnosti, tak na linke bude vyložený kávovať, kuchynský robot alebo nejaké ďalšie veci. máme to rovnako 😃
Odpovedať
ja by som to vyriešila takto, ako som to urobila na fotke
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zacik:

@plana33 ak sa bavime o sporaku aj s rurou tak ja…
@zacik ved prave preto som sa na to opytala. lebo niekde sa riesilo tusim, ze chladnicka nemohla byt vedla niecoho. neviem ake vztahu maju ktore spotrebice spolu 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od domin372:

@janka_266 s tym odkladacim priestorom na riad je…
@domin372 "pripezitostne nieco" umyvam kazdy den aj ked mam umyvacku. Nie vsetko moze ist do umyvacky, nie vsetko potrebuje ist do umyvacky, nie vsetko sa zmesti do umyvacky. A okrem toho na odkvapkavaci dost casto parkuje sito s umytym ovocim a zelninou, kym voda odkvapka. Alebo sito s cestovinami, kym odtecie voda
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od plana33:

@zacik ved prave preto som sa na to opytala. lebo…
@plana33 idealne vedla rury nedavat nic, chladnicku koli teplu a ostatnu elektroniku lebo teplo celkovo nerobi dobre ziadnej elektronike. Umyvacku najlepsie proste k umyvadlu, to tu potvrdia vsetci. Casto potrebujes hrubu spinu oplachnut v umyvadle, atd.. Samozrejme bavime sa o idealnom pripade kde mozes so spotrebicmi hybat. Ked mas nejake obmedzenia, tak bohuzial musis robit kompromisy. Ja som mal to stastie ze mam velku kuchynu a dopredu som si mohol nakreslit kde budu zasuvky, kde bude voda/odpad. Rozlozenie spotrebicov/drezu by som ani po rokoch pouzivania neurobil inak. Bohuzial nie kazdy ma takuto moznost.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zacik:

@plana33 idealne vedla rury nedavat nic, chladnic…
@zacik vstavana rura ma nutene chladenie smerom z dvierok, tam je jedno co je vo vedlajsej skrinke...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od saska1988:

Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť ako umies…
@saska1988 Máš úplnú pravdu. Umývačku mám tak 20 rokov ako máš na obrázku a je to jedným slovom katastrofa , na ktorú som si zvykol. Momentálne pri navrhovaní kuchyne som na to myslel.
Odpovedať
Profilova fotka
@saska1988 riesis iba kuchynsku linku, ale treba riesit celu miestnost a co v nej ma byt.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?