Odpoveď na príspevok od saska1988:
Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť ako umies… @saska1988 mam takto v rohu umyvacku pri dreze. Otvorena je len ked sa nakladaju a vykladaju riady. Zas tych 15 cm co by si ju posunula ta nespasiOdpoveď na príspevok od saska1988:
Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť ako umies… @saska1988 A preco nemoze byt na konci?Odpoveď na príspevok od saska1988:
Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť ako umies… @saska1988 ked sa naucite hned vkladat spinave do umyvacky tak pristup k drezu potrebujes max na vyliatie vody z pohara. Tiez by som prehodila mycku s tou 15tkou skrinkou. Ale cely podorys by pomohol vymysliet urcite aj ine riesenieOdpoveď na príspevok od zita19:
@saska1988 mam takto v rohu umyvacku pri dreze. O… @zita19 a je ten prístup dobrý k nakladaniu riadu z drezu? neviem si to v reále tak dobre predstaviť, či by mi nezavadzali otvorené dvierka umývačky pri tom dreze. Skúšam si to aj premeriavať metrom a už dva dni nad tým dumam:-/Odpoveď na príspevok od saska1988:
@zita19 a je ten prístup dobrý k nakladaniu riadu… @saska1988 ja z drezu nakladam minimum riadu. Vycvicila som osadenstvo, ze to ma dat rovno do umyvacky, nie do drezu. Na co by bola riadu medzistanica?Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj, myslim ze je zbytocne tu davat kuchynu do U… @lenkito10 neviem presne prečo nemôže, ešte sa ho na to chcem spýtať. Celý pôdorys nemám, iba jednu vizualizáciu, len my máme na každom konci linky zárubne, keďže sú tam dvere z každej strany, tak inak sa nám kuchyňa nedá spraviť.Odpoveď na príspevok od whitema:
Umiestnenie umyvacky by mi nevadilo. My davame ri… @whitema ano to bude isto dobré a praktické riešenie dávať riad rovno do umývačky. Momentálne skúsenosti s UMR nemám, tak zisťujem či aj to umiestnenie ako máme naplánované bude vyhovujúce. Vďaka za rady, hádam to bude dobré takto ako to je:)Odpoveď na príspevok od saska1988:
Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť ako umies… @saska1988 my to máme doma podobne, len drez je na tej stene ako máš naznačenú umývačku - priestor na odkladanie riadu je nad umývačkou a myčka je na konci linky. Úplne v pohode, len tam ide krajná doska a nie je s tým žiadny problémOdpoveď na príspevok od janka_266:
dala by som ju medzi umývadlo a sporák, na to, čo… @janka_266 a moze byt sporak vedla umyvacky? nevadi to nejak?Odpoveď na príspevok od plana33:
@janka_266 a moze byt sporak vedla umyvacky? neva… @plana33 ak sa bavime o sporaku aj s rurou tak ja by som to vedla seba neumiestnoval. Hlavne ta rura robi vela tepla a elektronike v umyvacke nemusi dlhodobo take teplo robit dobre.Odpoveď na príspevok od plana33:
@janka_266 a moze byt sporak vedla umyvacky? neva… @plana33 tiez zavisi ako to mas zauzivane. Tym ze cely den do umyvacky nakladame a zapiname vecer, tak je stale trosku pootvorena. Ked ju zatvoris a otvoris tak to strasne smrdi, aspon mne to vadi. A mala by si mat taky ten pracovny trojuholnik volny. To znamena ze v priestore medzi varnou doskou a drezok by ti nic nemalo zavadzat. Preto je lepsie dat umyvacku z druhej strany drezu. To je ideal. V malej kuchyni uz viac o kompromisoch.Odpoveď na príspevok od plana33:
@janka_266 a moze byt sporak vedla umyvacky? neva… @plana33 to neviem, my máme drez, umývačku, a varnú dosku vedľa seba, rúru máme inde.Odpoveď na príspevok od janka_266:
@plana33 to neviem, my máme drez, umývačku, a var… @janka_266 tak sme prerobili ten nas navrh kuchyne a pojde to tiez tak podobne ako to mate aj vy. A len teda ruru dame inam. Vyhovuje vam taketo umiestnenie doma? Tu mame novy nacrt.Odpoveď na príspevok od hnco:
isiel by som do toho uplne inak, len to by znamen… @hnco tak nakoniec sme to prerobili a vzniklo rozmiestnenie take, ako ste nam aj poradili. Vdaka, teraz uz sa nam to zda ovela prijatelnejsie a aj vhodnejsie z toho praktickeho hladiska. Rura isla uplne na koniec a varna doska hadam moze byt vedla umyvacky?Odpoveď na príspevok od saska1988:
@janka_266 tak sme prerobili ten nas navrh kuchyn… @saska1988 my to máme takto, za mňa super, jedine čo by som u Vás zvážila ešte tú časť s odkvapkávačom na drez, nestačil by taký malý ako máme my? prípadne žiaden? ja som zistila, že ho využívam už len na vysušenie hubky:D makoľko ak budete chcieť napr. kávovar na linke, tak ten by som dala do toho rohu, a nezabudnite na veľa zásuviek, fakt veľa, my tam máme 7 a niekedy je málo:DOdpoveď na príspevok od janka_266:
@saska1988 my to máme takto, za mňa super, jedine… @janka_266 mate to velmi pekne:) ano ten odkvapkavac bude kratsi, tiez nechcem aby bol cez tristvrte tej rohovej skrinky, len taky mensi budeme davat. Vdaka za radu zasuvky ideme len prerabat, tak urcite dame viacej, to sa vzdy zide:D A prosim Vas aky mate dekor pracovnej dosky? lebo podla foto sa mi zda, ze budeme mat podobny:) len akurat budu namiesto zasteny u nas obklady, ale doska bude tusim podobna tej vasej. Mate to moc pekne.Odpoveď na príspevok od saska1988:
@janka_266 mate to velmi pekne:) ano ten odkvapk… @saska1988 zasuviek nie je nikdy dosť, aj keď sa to nezdá :D a hlavne aspoň jednu zásuvku k varnej doske, na zmluve máme, že dub hrčový, ale pripomína mi to ten artisan :DOdpoveď na príspevok od janka_266:
@saska1988 my to máme takto, za mňa super, jedine… @janka_266 s tym odkladacim priestorom na riad je to dobra poznamka. vzhladom na to, ze je mycka, tak nemusi byt vobec velky, ak musi byt. ved co sa bude v umyvadle umyvat, fakt len prilezitostne nieco. usetri sa tym pomerne dost miesta, keby tam nebol.Odpoveď na príspevok od domin372:
@janka_266 s tym odkladacim priestorom na riad je… @domin372 áno, a to čo sa aj umyje ručne, sa hneď aj odloží, hlavne preto, že nie je ten odkvapkávač :D a roh sa dá využiť lepšie