@pirhina to asi bude nejaky zmatok v jednotkach. Presne dnes som pozerala na moebelixe jednu skrinku a tam v rozmeroch uvadzali 250 ml :-N
2,3 kg by bolo malo ak sa im desatinna ciarka posunula, ani 23 libier mi tam nesedi :-p ak by sa im zamiesali centimetre, tiez to nedava zmysel...
Nemaju ju v inej farbe uvedenu so spravnou vahou?
@pirhina ja som si to pohladala, tak pisu tam aj kov, zelezo. To by musela mat riadne tie zelezne nohy. Na Cinu to vyzera az privelmi "solidny" nabytok
@keslak a preco nie? Vsak ked je vaha stolicky temou dna, tak ju odvazime aby sme mali objektivnu informaciu. Ked sa ti stolicka na osobnu ani kuchysku vahu nezmesti, my sikovne pozname sposob ako zistit jej vahu ;-)
@pirhina neverim, ze ju zvazili. Stryko pozrel do systemu a precital ti to co tam nasiel. Teda tu blbost co tam maju nahratu. A este pri tom prevracal oci, ze co za sprostost riesis :-D
@staliana mám ju z Moebelixu a schválne som si ju dala odvážiť. Mám ju dokonca s kovovými nohami, nie s drevenými ani plastovými a neváži ani 3kg (úplne presne sa to nedá odvážiť na domácej váhe). Predáva sa po 1ks, čiže skôr si myslím, že im tam chýba desatinná čiarka. @zita19
@alenaf34 to sú kovové nohy tam to píšu v popise ďakujem za námahu veď mi to nešlo do hlavy ale sila že aj na telefóne keď tam človek zavolá tak podajú zlú informáciu ja mám mebelix tak som chcela vedieť či sa mi tam oplatí trepať
Ja som to ani nepozerala, proste som objednala a hotovo. Nemyslím si, že v takýchto predajniach vedia nejako špeciálne informovať. Majú kopu tovaru, poväčšine nemajú o tom ani páru, čo predávajú. Takže smelo kúpiť, sú úplne normálne ako hocaké iné stoličky.