Stolár, firma na kuchynské dvierka vo vidieckom štýle

ahojte, prosím vedel by mi niekto poradiť cenovo prijateľnu firmu, kde by som si mohla objednať samotné kuchynské dvierka na mieru vo vidieckom štýle-resp.niečo v ikea štýle...prípadne šikovného stolára najlepšie Trenčín a okolie...poprípade aj iné... Veľmi pekne ďakujem ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Otázka je čo je vidiecky štýl. Nemáte nejaké foto, čo sa vám páči? Viem vám pomôcť so všetkým.
Odpovedať
Toto zaujíma velmi aj mna. Stolára mám šikovného ale dvierka mi vie urobit len hladké alebo potom s výrezmi len na objednávku od dodávatelov, čo je cenovo ovela vyššie. Inak škoda, že si nezaložila diskuiu, sem može každý odpovedat len 1 krát.
Odpovedať
myslim si že ti nikto nemože vyrobit dvierka ak by sa jednalo o neaku slušnu napodobneninu dreveneho vidieckeho štylu lacnejšie ako kupiš v obchodoch alebo kuchynskych študiach tie foliovane nevkusne (napodobneniny rustilneho ,vidieckeho) mdf-ky. Velmi sa čudujem prečo si NA SLOVENSKU ludia myslia že ked idu za stolarom si dat spravit atypicke vyrobky(alebo niečo v malom množstve namieru) že budu lacnejšie ako v obchodoch....normalne by malo byt že budu predsa podstatne drahšie. ved aj šaty šite na mieru su podstatne drahšie ako tie kadeake činaky....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?