Spotrebiče Scholtés

Ahojte, zariaďujeme kuchyňu a máme dilemu, aké spotrebiče vybrať. Predajca nám predstavil spotrebiče "Scholtés". Nikto zo známych ale nemá ani jeden spotrebič, preto nájde sa niekto na MS, kto má nejakú skúsenosť s touto značkou? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@stejja9 Scholtes patri k znacke Indesit , avsak osobne si myslim ze je to velmi ale velmi malo predavana znacka.V tejto cenovej hladine si viete kupit uz AEG, a ako predajca tychto veci si dovolim tvrdit, ze AEG je trosku ina kava :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stejja9 kupuj overené značky ako Bosch, Elektrolux, Aeg, Siemens, Gorenje :-)
Odpovedať
@verodesign @roman77 Ved to, do predajne sme dosli s vizou, ake spotrebice chceme, a odchadzali s plnou hlavou novych informacii o novych znackach.. Okrem "Scholtes" nam nacenili este spotrebice od Hot Point-u. Takze s vyberom sme opät na zaciatku :-|
Odpovedať
@stejja9 Ani jedno ani druhé by som nebrala ani keby boli po 5euro za kus :-D Súhlasím s názorom roman77, však AEG by som ja vypustila :-) a uprednostila siemens a bosch- maximálna spokojnosť aj s kvalitným servisom :-)
Odpovedať
@stejja9 zjavne sa orientuju na exotiku v nasich koncinach neznamu :-D
Odpovedať
@egreska1 ahoj. Preco nebrala? Zle skusenosti, referencie alebo obavy z neznameho..? ;-) @cubicomp Exotika - vystizne slovo, nenasla som nikoho, kto by pouzival spotrebice tejto znacky. 8-)
Odpovedať
@stejja9 Ahoj. Áno zlá skúsenosť aj referencie. Hot point je ariston- čiže 0bodov do toho asi naozaj nechoď.Scholtés zasa ďalšia napodobenina niečoho. V dnešnej dobe, keď každý výrobca a dupľom pochybný sa snaží šetriť na každej ,, skrutke,, sa mi osvedčilo kupovať len výrobky, kt. sú vyrobené poctivými nemeckými ručičkami, kde stále je kvalita na 1mieste. Sú však trošku drahšie, lenže v konečnom dôsledku je to vždy aj tak najlacnejšie, keďže fungujú oveľa dlhšie ako je záručná doba. Taká je moja skúsenosť :)
Odpovedať
@egreska1 Cim viac citam a porovnavam, tym viac sa zamotavama a neviem si vybrat. Mame nacenene vsetky spotrebice (6ks) od Beka, tie vyssie rady. Cena je len o stovku nizsia ako kombinacia spotrebicov od Scholtes a HotPoint. Ostala som celkom prekvapena tym nizkym rozdielom. Parametrami sa +/- rovnaju. Takze hladanie a vyber nekonci, skusim inych predajcov a tiez znacky :-| Mas vsetky spotrebice Bosh? Ktore typy sa ti osvedcili? dik :-)
Odpovedať
@stejja9 Ak Ti môžem poradiť, tie značky čo si spomínala, tak ja by som do toho nešla a určite väčšina , kto už má aké také skúsenosti. Radšej si kúp o jeden spotrebič menej ale určite zainvestuj do značky. Never rečiam, že všetko je to isté, len značka iná... Nielen značkami sa líšia spotrebiče ale najmä použitými materiálmi a súčiastkami. Ja mám už druhú chladničku Bosch, prvú sme menili po 8rokoch a to len preto, že nám už nestačila mraznička.Ostatné spotebiče mám tiež Bosch a Siemens a som spokojná. Určite sú aj iné značky, kt. sú kvalitné, musíš si prečítať rezencie a diskusie a určite si vyberieš a nakoniec budeš prekvapená, že cena oproti tým čo Ti ponúkali v tom obchode nebude ani oveľa vyššia. A hlavne nekupuj výrobky s prehnaným množstvom funkcií, kt. nikdy nevyužiješ :) Nájdi si niekde je tu môj príspevok o mojich peripetiách s chladničkou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@stejja9 ahoj....prave riesime tuto dilemu aku si mala ty....pre aku znacku sporebicov si sa nakoniec rozhodla? DAKUJEM
Odpovedať
@erina11 Ahoj. Nakoniec sme predsa len vzali vsetky spotrebice od HotPointu.(mycka je Scholtes, ale momentalne tato znacka je uz tiez pod Hotpointom) Byvame a spotrebice vyuzivame len od septembra, co je na nejake zavery prilis skoro ;-) ale my sme zatial spokojni, najmä s prackou, myckou,.. Urcite snom kazdej domacej je mat spotrebice Bosh, ale ako sme pocitali, tak pocitali, stale to vychadzalo viac. A ak sa ma nieco pokazit, pokazi sa aj "znackove" aj "neznackove".. 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?