Soklové zásuvky do kuchynskej linky

Ahojte, neviete niekto poradiť kde sa dá kúpiť zásuvky do soklov v kuchynskej linke? Prikladám foto - takéto. Nikde som to nenašla....ak niekto máte, prosím info odkiaľ. / teda okrem výroby na mieru, to je mi jasné, ale dve zásuvky mi nikto spraviť asi nepríde / Ďakujem.
Odpovedať
@pralinkaaa a to realne akoze predavaju soklove zasuvky? lebo mne to skor pride ako na mieru spraveny suflik, aby tam neboli sokle.
Odpovedať
@pralinkaaa Tiez si myslim, ze to bude na mieru, ale tomu asi musi byt prisposobena cela linka. Bezne sa linka dava na nozky. Ak chces mat na spodku zasuvky, tak tam musia byt nejake bocnice, v ktorych pojde ta vysuvna kolajnicka.
Odpovedať
Ahoj. Takéto soklove zásuvky dokonca so schodíkom propaguje firma Blum. Je to Blum Space Step. Určite majú aj variantu kovania bez toho schodíka. Alebo aj varianta Blum Tandembox kde je spodny šuflik ako keby prepojeny so soklom a je tak hlbší. Na zhotovenie na mieru potrebuješ stolára ktorý použije tieto kovania a potrebné dosky. Takto samostatne predpokladám že nekúpiš.
Odpovedať
@paldo_5 presne toto som chcel napisat aj ja, kedze viem, ze tato firma vyraba sklove zasuvky
Odpovedať
Vyzera to prakticky, len ak je to od Blum, tak nechcem vidiet tu cifru, co takyto suflik stoji. Btw neviete niekto??
Odpovedať
wau, to vyzera riadne dobre. ze som o tom nevedela skor 😄
Odpovedať
@ondro_26 pozri sa na Bezamex. Sk možno tam bude aj cena. @pralinkaaa Sokolová zásuvka nie je žiadna kozmická technológia, mali sme v starej linke vlastnoručne vyrobené. Teraz kúpiš sufliky hotové v rôznych rozmeroch, nemusíš vyrábať, do predu soklová doska a primontovať malé nabytkove kolieska. Naše sa dali celé s pod linky vytiahnuť, čo bolo dobre pri upratovani
Odpovedať
velmi prakticke vyuzite, taketo vychytavocky mam velmi rad, skoda ze som to nevidel skor :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?