Skúsenosť s kávovarom Nespresso Lattissima

Máte niekto skúsenosť s kávovarom Nespresso lattissima? Zaujima ma hlavne či robí dobrú mliečnu penu. Ďakujem
Odpovedať
@dadda14 Nespresso je najlepsi kapsulovy system. Mame 2 v rodine. Takisto aj tassimo, ci dolce gusto.
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado nie su tie kapsule do toho prilis drahe ? Aj ked chapem, ze Clooney nieco stoji :P
Odpovedať
@majkoj Jsou, jedna kava stoji asi 15 Kc na rozdil od mlete za 5 Kc. Ale rozdil je pak i v cene stroje. @dadda14 Manzel ma v praci nespresso a rika, ze uz ho nechce videt
Odpovedať
Profilova fotka
@linee Ja som hladal nieco co vie spravit capucino a latte (pre manzelku) a tam mi vychadzal rozdiel tak 100-200 E. Ale zase to nespresso je spratnejsie.
Odpovedať
@linee Prečo ho nechce manžel ani vidieť ? :-p
Odpovedať
@majkoj Je to velmi drahe.. Ja osobne to vobec neschvalujem, aj kvoli peniazom aj kvoli ekologii. My mame klasicky automat na celu kavu...
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado ja mam tiez v robote, ale domov vaham (dat 500-1000E za automat na 1-2kavy denne...) :), kavu pijeme, ale zase nemame plot a cestu :).
Odpovedať
@majkoj Kamarat ma pakovy kavovar, no name znacku, robi lepsiu kavu ako akakolvek kapsula, ci nasa Jura... Keby mam kupovat, za 1-2 kavy, urcite pakovy..
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado mal som v robote pakovy (este ho mam), ale vsade okolo toho bol bordel. A moja EQ7 v robote robi 10x lepsiu kavu ako som ja zvladol na pakovom :). Ja potrebujem nieco pre blbcov, stisnem cudlik a hotovo. Ale Jura by zase mala byt dobra aj kolegovia v nemecku ju maju a robi vyborne ristretto.
Odpovedať
@majkoj Ja si myslim, ze by si nic nemal mat len tak a "zadarmo" . Priznavam, som v tomto cudny.. ;-) Preto sa mi pacia pakove kavovary a prikladanie do pece.. :-D Nabuduce si kupim auto na startovanie klukou..
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado priznam sa ze ja som zase "automatizacny freak". Uz aj to kurenie v krbe ma prestalo bavit :P. Ale podstatne na tom pakovom bolo, ze som fakt nevedel urobit dobru kavu. Teda pre mna dobru. Ja pijem trosku silnejsiu, minule som kolegovi spravil na obed a chudak sa stazoval, ze nevedel dlho do rana zaspat :P
Odpovedať
@matorado v praci mame nespresso aj Juru a oba su super. Takze preto chcem Nespreso lebo ho poznam a mam rada latte a capucino preto by som rada to Lattissimo -len neviem ci robi aj mliecnu penu taku dobru ako aj kavu. Jura je super len dost velky stroj a na moju 1-2kavy denne neviem ci kupovat taky stroj a s pakou neviem ci by som vedela spravit dobru kavu. Som mozno pohodlna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majkoj celkom s tebou suhlasim -presne moj nazor - kava jednym cudlikom a bez bordelu okolo :-)
Odpovedať
@linee a preco manzel nechce nespresso ani vidiet? Nechuti mu kava alebo problem so strojom?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?