Skrinkove kose z Ikea do kuchyne z kuchynskeho studia

ahojte, mame v plane si dat urobit kuchynu v kuchynskom studiu ale odmiet dat 200 e za kos..rozmyslam nad ikea vstavanymi kosmi..je tam velky rozdiel? daju sa lahko namontovat do klasickej poddrezovej 60tky skrinky ? srubuje sa to nejak na predny panel aj? dakujem
Odpovedať
Daj si normalne len suplik a na dno poloz hocijaky uelohmotn kos, kazda konstrukcia len zavadzia pri upratovani spodku suplika-ten potrebujes tak ci tak.
Odpovedať
Profilova fotka
srubuje sa to na bocnice skrinky a potom na vysuv(suflik) sa montuju dvierka( teda v tomto pripade celo vysuvu) Kos je ina vec a ina vec je suflik ;-) A preco si teda nedas celu kuchynu v IKEA ?
Odpovedať
@domaro lebo som z KE a bolo by to velmi komplikovane..nie je cas tam sediet si to nechat nakreslit a potom este riesit dovoz atd..cize ak si dam v tom kuchynskom studiu normalne tu skrinku na kos ako ma byt , ale kos si nekupim ale dam ten z ikey, tak to bude sediet? manzel sa boji to tam monotovat, ale ja zas odmietam dat 200 e za kos.. :(
Odpovedať
@atlaska no ale to bude pod drezom, takze tam zasuvku asi tazko, ci sa mylim? proste chcela by som nejak tak vyspekulovat, ze skrinka nec h je taka ako je naplanovana, len ten system kupit z ikea a nie z franca, alebo blanca alebo neviem..
Odpovedať
Ved pod kose sa davaju zasuvky, samozrejme nemaju zadnu stenu ani vysoke boky, len nizunke. Skoda davat system-sama som ho nedavno vymontovala /Blanco/ a len polozila kose na dno zasuvky. Omrvinky padaju tak ci tak a teraz sa to lahsie utera,ci vysava akoked tam bola konstrukcia,ktora kose drzla v asi 5cm vyske.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska presne ako hovoris skoda davat...
Odpovedať
Profilova fotka
@cervenovlasa aha co som nasiel http://nabytok.bazos.sk/inzerat/42126...
Odpovedať
Dobre by bolo vdiet aku vlastne skrinku tam planujes.
Odpovedať
@atlaska no to presne neviem, doteraz som sa s tym nezaoberala, len mam prvu vizku kuchyne.. drez bude v ostrove, spolu s umyvackou a este dvoma skirnkami. zabudla som sa opytat, poslala som tam uz email, co mi tam vlastne dali, a zajtra asi zavolam.. len doteraz som takyto kos nemala, len klasiku, takze ma to vobec nenapadlo ani pozriet..ale tym ze tam planovali kos uz v studiu, predpokladam ze zasuvkova.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?