Sklenená kuchynská zástena

Zdravim, Ako namontovat kuch. zastenu zo skla - celoplosne nalepit alebo pomocou na to urcenych hlinikovych list? Viac sa mi pozdavaju tie ALU listy kedze sa to sklo sa potom hocikedy odmontovat, ale vraj ked sa tam da 4mm lacobel tak to bude pri otvoroch na zasuvky pukat. Taktiez ako sa riesi zastena zo skla pri plynovej varnej doske? Dat celu zastenu kalene sklo alebo len tych 60cm za varnou doskou?
Odpovedať
Profilova fotka
mozes si dat predvrtat diery na uchytenie.. v kazdom rohu a do hmozdin to uchytis s dekoracnymi hlavicami.
Odpovedať
hmmm napadla ma nasl vec: spolu s kuchynou si dat vyrobit zastenu z bielej lamino DTD hrubky cca 1cm, ten navrtat na stenu a na to potom nasledne napelit sklo (resp. nie nalepit ale prichytit tymi dekoracnymi hlavicami). Nebolo by to nalepene celoplosne na stenu a zaroven sklo by bolo na celej ploche podlozene...
Odpovedať
este taka vec, ak by som zvolil lacobel nalepeny na DTD, nepresvitalo by to lepidlo cez to sklo? mate to niekto takto poriesene?
Odpovedať
@nameless_one da sa to normalne nalepit na to urcenym lepidlom resp. silikonom. Ale pozor, nie hocijakym. Treba si precitat navod. Myslim ze je to sklenarsky silikon.
Odpovedať
@landm to mi je jasne ze sa to nalepit da... len ci to potom cez to sklo nepresvita a nevytvara take flaky....
Odpovedať
nepresvita. Ale len tym spravnym lepidlom.
Odpovedať
Profilova fotka
viete mi niekto prosim doporucit sklara v Nr alebo okoli na sklenenu zastenu? chceme dat taku, ze 2 obycajne skla a medzi to folia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?