Sedačky z www.nabytok-eno.sk

Profilova fotka
zdravim vsetkych velmi sa mi paci tato sedacka zo spominaneho e shopu ma s nim niekto skusenosti ?je to kvalita?alebo ????
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý vecer. My sme si tiez vybrali sedacku z tejto stranky. No len nikde niesu ziadne referencie. Kupili ste ju nakoniec?
Odpovedať
@zuzkazivcak ja som mala z tejto stránky objednaný len obyčajný botník, garantovali dodanie do 6 týždňov, samozrejme dnes je to už 9 týždňov a dodaný nebol. komunikácia s predajcom zlá. Dnes mi oznámil, že to bude možno ďaľších 1-2 týždne čakania. to by už bolo dodanie o 11 týždňov a ani to nevie garantovať. trvala som na komunikácii mailom, odmietla som telefonické vybavovanie. tak nemám žiaden dôkaz čo mi povie a nasľubuje. pán má zakaždým aj tak prezváňal, trval na telefonickej komunikácii, a potom až odpísal.... a keď som mu tretí krát odpísala, opäť mi volal, som mu nedvihla a napísala, že trvám na komunikácii mailom , tak ukončil našu komunikáciu oznámením, že objednávku ruší, pretože vraj ja mu nedvíham. haha :-D ako keby som s ním nekomunikovala. na každý mail som mu odpísala. je to nesolídne a zbabelé jednanie a ja teda kvôli tomuto neodporúčam. nemáte istotu, či niekedy aj sedačku uvidíte. pozrite hodnotenia. nie som prvá.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@tyli Dakujem krasne.....tak to som rada ze sme neobjednali..... :)
Odpovedať
@18sokolka18 tiez som chcel objednavat odtialto, chvalabohu som taku chybu nespravil, je to 100% polsko alebo china myslim ze kvalitu tu asi nenajdete. Sedacka na ktoru si nemate moznost sadnut a skusit ju, pretoze sa jedna cisto len o e-shop, osobne som si skusil najskor ako sa sedi na sedacke ktoru chcem a potom som objednal z Phase a nelutujem... skusil som asi 15 sedaciek v obchodoch a fakt na malo ktorej sa sedi pohodlne...mam podobnu sedacku ako ste dali vo Vasom prispevku cena takej sedacky podla mna od dobreho vyrobcu bude zacinat cca tak od 1700,-€ mozno a uricte aj viac
Odpovedať
Profilova fotka
@danifedor ano uz som zistila ze sa jedna o polske vyrobky ktore na tejto stranke predavaju a sedacku urcite budem osobne skusat predtym ako ju kupim zatial na ktorych som sedela boli na nevydrzanie :D takze si to dobre rozmyslim a radsej priplatim
Odpovedať
Profilova fotka
Ak klient hľadá viac ako len priemer
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?